Vem är jag?

När jag skrev rubriken ”Vem är jag?” satt jag tyst och tänkte i flera minuter.
Det är ju en rätt stor fråga att försöka svara på.
Vem är jag?

Jag tänker inte skriva ner alla mina filosofiska livstankar, även om jag nog har en hel del, utan ska försöka svara något sånär tydligt på min egen fråga.

Jag tänker dock förbli ganska anonym.
Det är inte så mycket för min egen del som för människor runt omkring mig som inte gillar det här med att hela ens privatliv ligger ute till allmän beskådan. Därför skriver jag inte vad jag heter eller mer detaljerat var jag bor, mer än att det är i Stockholm.

Jag är 25 år och bor som sagt i Stockholm tillsammans med min underbare sambo.
Uppvuxen och född ute på landet där mina båda föräldrar bor (skilda). Där har jag även ett eget hus som jag är rätt mycket i på sommaren och ibland under vintern. Är det något jag är, så är det gammal inbiten hästtjej som är uppvuxen med hästar, har tävlat, tränat och hållit lektioner i flera år. Hästarna är ett stort skäl till att jag måste gå ner i vikt. Med mig till Stockholm har jag min starka och vackra häst med mig. Hon kräver sin dagliga motion/skötsel, så det är lite pyssel att vara hästägare.

Ibland är jag även matte till min mammas dalmatinertik, ett krutpaket som inte tycker om att sitta still längre stunder.

Jag försöker komma in på Psykologprogrammet och har pluggat lite olika kurser tidigare. Jag håller även på och försöker skriva klart en bok som föddes i mig för något år sedan, det kanske blir projektet för  2010, vem vet.

När jag var som tyngst (någon gång runt 2001/2002) vägde 133 kilo till mina 180 cm. Det är många tunga kilon att släpa runt på. Nu jobbar jag mig sakta men säkert ner mot min målvikt som är 80 kg. Det är ju just det som den här bloggen handlar om. mig och min viktnedgång.

Ja, det där är jag.
Plain and simple.

Inlägg som kan förstärka bilden av vem jag är:
133 kilo. Bilder på mitt förra jag.
Att gå ner i vikt är en resa som måste börja inifrån.
Följer du någon speciell diet?
Jag, kroppen och självkänslan.
”Om jag kan klarar det här, så kan vem som helst klara det.”

Ett svar to “Vem är jag?”

  1. Michélle Says:

    Hej,

    Michélle Stadigh heter jag och jobbar som partneransvarig på IQ Mediers affiliatenätverk. Vi är ett nätverk som är på stark fram marsch i Sverige och vi söker nya samarbetspartners. Anledningen till detta är att vi varje vecka ökar antalet kampanjer med 5 – 10 nya. Vi har kampanjer som hälsa och skönhet.

    Jag skulle gärna vilja prata lite med er angående möjligheterna att tjäna pengar på er websida och vilka kampanjer vi har som kan passa er med mera.

    Finns det någon möjlighet att nå er på telefon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: