Nya tider, ny adress. Flyttkort.

Kära bloggläsare:
vänner, inspiratörer, påhejare, kloka bollplank, trygga stöd och fina medmännisor. Ni kanske minns att jag i början av sommaren svamlade oroligt om att flytta bloggen. Min fråga till er då var, hänger ni med?

Jag är väldigt dålig på förändringar, jag är lite lätt konservativ med saker runtomkring mig. Det är nog ingen slump att jag har  bott i samma lägenhet sen jag flyttade till Stockholm, till exempel. Jag är väldigt rädd för att saker och ting ska bli sämre, av en förändring. Ganska osympatiskt kanske. Men jag försöker att utmana den där begränsande rädslan för förändring. Så när Shapemeup kontaktade mig och frågade om jag ville börja blogga där, tog jag beslutet att testa. Why not?

Så, nu är det alltså dags för en stor förändring för den här bloggen. Eller, stor och stor. Det är dags för en flytt. Jag är fortfarande jag. ÄtaTränaKämpa finns där för mig och för er när det går bra, när det är tungt och allt mittimellan. Så, jag hoppas att ni hoppar på tåget och hänger med mig när jag flyttar in i min nya blogg. Ny adress, samma möbler.

http://atatranakampa.shapemeup.se

Uppdatera gärna era länkar så att de hänvisar dit och för att inte missa nya inlägg, lägg till även den nya adressen på Bloglovin.

Vi ses där!

Ett svar to “Nya tider, ny adress. Flyttkort.”

  1. emmaluu Says:

    Den nya adressen är inlagd på min bloglovin! Såklart följer man med i flytten! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: