Ett paket kommer lastat..

Vilken dag kan det bättre passa att få ett litet paket från Columbia Sportswear med posten, än den dag man firar två år som löpare? Jag tycker att det är roligt att Columbia har tagit steget ut i träningsbloggsvärlden, som än så länge genomsyras markant utav Nike som länge insett vilken guldgruva vi bloggare är.

‘Find your trail’ tröjan är jättesöt och budskapet rimmar väl överens med mitt eget tänk. Gå din egen väg, finn din egen stig. Lite extra kär är jag dock i den rosa, ultratunna ‘Terwilliger Trekin Jaket’. Regnavstötande och roosa. Helt fantastisk, önskar bara att den hade varit lite lite längre  modellen. (Ser ni hur fint jag posar? Åh, det är nästan som om jag har lite modebloggskomplex ändå!)

Etiketter: ,

4 svar to “Ett paket kommer lastat..”

 1. Camilla - BMI 36 Says:

  Du börjar bli en ”dagens outfittare” 😉 Kul med nya kläder. Tycker att det var lite synd att den rosa jackan är så genomskinlig. Får nog googla lite på det där märket och se om jag hittar någon butik jag med. Kläderna blir större i takt med att jag krymper. 🙂 Har du något bra tips på en rejäl sportbh som duger att jogga i? Vill ha en som sitter rejält så det inte gör ont.

 2. Sanna Says:

  Oj, nu känner jag att jag börjar ”kommentarsbomba” den här bloggen, men jag måste bara tipsa om min favvo-sport-bh Shock absorber, modell ”plunge”. Kan beställas fraktfritt här: http://shockabsorber.timarco.se/Listb57b8dcf-9757-4129-9f78-e9e98a12f754.aspx

  Nu har jag i o f sig inte särskilt stora bröst (ca C75, ibland D70) men jag har testat många sportbh:ar och har rätt höga krav på ”fasthet” eftersom jag springer, går på intensivgympa m.m.

  Lycka till med jakten..:)

 3. JoHo Says:

  Åh, den där rosa jackan ser superfin ut! Måste också spana efter den…

 4. Vickan - allt i rosa Says:

  Vilka fina träningskläder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: