En heldag i gott sällskap:

Idag var dagen då det var dags att testa squash för första gången. Jag har tjatat på min sambo länge för att få med honom, han har spelat en del tidigare och jag har varit taggad som tusan på att testa, men inte.

Så när Sara ville hitta på något, passade det perfekt.
(Var svårt att låta bli att skriva något fyndigt i rubriken såsom ”En heldag med Träningsglädje” eller ”Jag, Träningsglädje och squashen” eller ”Träningsglädje med Träningsglädje”. Jag höll mig dock..)


Visst är vi snygga? vet precis hur vi ska föra oss på en squashbana.

Efter en ganska knapphändig introduktion, så var vi igång. Det var kul! Och jobbigt. Det blir definitivt jobbigare ju bättre man blir, när man börjar röra sig mer över planen. I början var vi kanske inga stjärnskott, men det tog sig, och roligt hade vi utan tvekan. Glädjen när vi lyckades få igång lite längre spel var stor. Och svettades gjorde vi.

Tiden sprang dessutom iväg, även om vi fick lite längre spel då vår bana blev ledig i förtid. Super!
Bollen var både uppvärmd och nedvärmd, nästa vända hoppas jag inte dröjer alltför länge, det var ju så himla roligt!
Bra puls också.
Alla som inte har provat, bara måste testa!
Tid: 70 min
Maxpuls: 182, 90%
Snittpuls: 152, 75%
Kaloriförbrukning: 803

För att ge våra kroppar lite energi blev det sedan en låång senlunch på Café Noco.

Vad sägs om att sedan avsluta en superdag med en supertjej med lite melodifestival ochmat som jag tillagat, strängt synad av min sambo som visade sina starkaste dominanta kökstalanger. Tror maten gick att äta ändå..

Härligt! Fler sådana här dagar!

Etiketter: , , ,

4 svar to “En heldag i gott sällskap:”

 1. Träningsglädje Says:

  SORRY, inte meningen med fellänk. det beror nog på att den ligger redan som förvald i rutan där man skriver in url:en, men jag ser inte hela adressen utan ser bara början och tror liksom att that’s it. men tydligen inte. men nu har jag ändrat. sorry sorry (hoppas det där utvärderingsinlägget är ett bra inlägg eftersom jag skickar alla dit, haha)

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Haha, ingen fara1 Jag tycker mest det är lite roligt. Det där lille inlägget lär ju ha fått mer uppmärksamhet än jag någonsin hade kunnat tro 😀

 2. Utvärdering av vecka 29 (v.9) och första veckan i MU. « ÄTA TRÄNA KÄMPA Says:

  […] efter i styrkeövningarna, före i antal pass och i ganska god takt med kilometrarna. Dessutom har jag testat squash, som var helt nytt för mig. (Superkul!) 6/15 träningspass 40/300 armhävningar varav 0/30 på tå […]

 3. För att träning ska vara rolig, gör den rolig! « ÄTA TRÄNA KÄMPA Says:

  […] så sugen på att träna, förrän jag kom på att jag ville spela squash igen. Jag hade ju min premiär på squashplanen för några veckor sedan med Sara och tyckte då att det var sjukt roligt, och effektiv träning! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: