Glad nyhet – det blir en AugustiUtmaning!

Istället för att tråka er med sjukhusanekdoter (ikväll har vi mardröms-duon som kvällssköterskor. De inte bara ler aldrig, de skäller och fräser och är ordentligt otrevliga mot oss. Vad vi har gjort för att förtjäna detta? Tja, vi hade dåliga smaken att dra på oss en blindtarmsinflammation och åka till sjukhuset.. Man förstår ju att de är förbannade! ), istället för att berätta me rom det kan jag istället berätta en glädjande nyhet. Det kommer bli en AugustiUtmaning!

Jag kan ju inte göra så mycket mer än sitta här och fundera och planera, så då tänkte jag att, varför inte sätta igång och rodda ihop en utmaning igen? En stilig och fin utmaning, när sommaren kör le grand finale, gör vi det också och blir således redo för september och höstens intåg i våra hjärtan (poetiskt va?).

Men, för att rodda ihop en fantastiskt utmaning, så vill jag ha lite feedback från er, som jag givetvis räknar med ska köra stenhårt med mig. Ni som varit med på tidigare utmaningar, vad var bra, vad var dåligt? Vad saknade ni? Ni som inte varit med på varesig NU, JoNUMU eller 20DU. Vad vill ni att en bra utmaning ska innehålla?

Shoot!

Jag känner mig hur taggad som helst att rodda ihop något riktigt roligt. Hoppas att ni smittas av min entusiasm och hänger på!

Bild 4

Etiketter: , , ,

10 svar to “Glad nyhet – det blir en AugustiUtmaning!”

 1. Karin Says:

  Hej Ella! Har nyligen hittat din blogg och tycker den är så kul och peppande att läsa (bortsett från det din syster har råkat ur för nu och att ni behöver befinna er på ett sjukhus med griniga syrror). Jag har därför aldrig varit med på någon utmaning förut, som verkar, minst sagt, jobbiga! Men det är kanske nåt sånt jag behöver för att verkligen komma igång.
  I vilket fall som helst, ville bara säga hej. Hoppas att din syster snart blir bättre så ni slipper sjukhuset båda två.
  Sköt om dig.
  //Karin

 2. Benita Says:

  Jag har missat de tidigare utmaningarna.
  Men jag ska på denna! (Vad det nu kommer handla om)

  Kram

 3. smalajessica Says:

  Kul med en ny utmaning, klarade inte förra jag var med på så vore kul att få visa mig själv att jag faktiskt kan. Dock har jag inge ideér, sorry :/
  Peppkram

 4. Gabbi Says:

  Garanterat, vad kul!

  Cirkeltraning ar roligt (och svarmotiverat att gora utan ett uppsatt ”schena”), sa det hade jag garna haft med.

 5. Nene Says:

  oh vad kul 😀 blir den första utmaningen jag kommer hänga med på isf 🙂 Läste tyvärr inte din blogg under de förra utmaningarna 😮

 6. Johanna Says:

  Hej, tack för en grym blogg – väldigt inspirerande, klok och välkomnande 🙂 Kör hårt, du kommer att klara det du företar dig!

  Jag vill gärna vara med på augustiutmaning. Har inte följt dig så länge så jag har inte provat innan. Min största utmaning är att hålla disciplin med maten, så ditt upplägg med både mat och träning passar bra. Någon typ av före- och eftermätning är också bra. Jag skulle personligen tycka att det vore en seger att bli bättre på att springa snabbt, det har jag aldrig kunnat… kanske någon slags procentuell fartökning jämfört med första mätningen – eftersom man vill jämföra med sig själv. Så kan man komma med en flygande start rakt in i hösten… 🙂

 7. Agneta Says:

  Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu och tycker du är kanonhärlig!! Har rätt inställning till livet 🙂 Tråkigt att åka på blindtarmsoperation i Grekland bara… Men det blir en grej ni aldrig glömmer iallafall.
  Kämpa på med vikt och träning, jag håller på dig!!

 8. Fanny Says:

  JA JA JA utmaning HURRA! =)

  jag har inga konkreta idéer, det är du så duktig på själv, men försök som tidigare att tänka lite på det mentala också – förra utamingens punkt med grejer man är stolt över och 5 tacksamheter för varje dag tycker jag är super! man ska inte fokusera allt för mkt på bara kroppen , självkänsan måste få sin träning också!

  åh ja vad kul, jag är PÅ och taggad redan nu =)

 9. Benita - Vägen tillbaka till magrutorna Says:

  Jag har också missat dem förra utmaningarna men är lätt på den som kommer nu 😉

 10. Elin Says:

  JAJAJA! för ännu en utmaning! Jag hänger på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: