Träningsplanering.

Efter olika tips på hur man kan fördriva tiden i en väldigt tråkig sjukhussal, har jag fastnat för ett av dem. Träningsplanering.

Men Sara kanske inte riktigt hade tänkt att jag skulle fördriva all min tid på att planera ett träningsschema för en häst? Vad vet väl jag..


Ella på midsommarafton. Då visste jag inte att resten av Greklandsresan skulle spenderas på sjukhus. Kul.

5 svar to “Träningsplanering.”

 1. Träningsglädje Says:

  du är väldigt snygg på bilden!!!!

 2. smalajessica Says:

  Usch så tråkigt att det blev dom det blev på er resa :/ men bra att du kan fördriva tiden lite iaf. Du kanske kan börja skriva en bok? 😛 Peppkram

 3. Anonym Says:

  You go girl!

 4. Emma Says:

  Hejsan

  Hittade din blogg när jag tittat runt efter viktnedgång. Jag själv är väl där du började kan man säga och skall nu börja min egen resa mot min målvikt. Jag har tidigare varit med i viktväktarna o då gick jag ner ca 23 kg. Jätte bra tycker man men räkna points är dööööden till sist. Iallfall skulle jag vilja höra med dig vad exakt du har gjort för att ha gått ner så mycket. HAr du följt något program eller diet eller har du bara tränat satan o tänkt på vad du har stoppat i dig, går man ner då? för i mitt huvud kan jag bara gå ner i vikt om jag följer en diet stenhårt men det e för att jag inte vet något annat. Hade uppskattat innerligen om du velat slänga iväg ett mail till min adress på tips . Tycker du är en förebild och du får mig att vilja med. Tack för din blogg=)

 5. JoHo Says:

  Vilken jättefin bild på dig!! Sommarfräsch och snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: