Hejdå sjukhuset..

…hej pool!
Nu har vi äntligen kommit ifrån sjukhuset och tagit oss till ett hotell där vi ska stanna tills det är dags för hemresa på måndag. Vilken soppa det här har varit. Syrran stapplar fram och får inte bada och har svårt att sätta sig upp och lägga sig ner, själv. Men här kan hon iaf ta det lugnt och komma ifrån den otrevliga sjukhusmiljön. Dags att jobba lite på brännan och ta en dusch för min del. Yes!

7 svar to “Hejdå sjukhuset..”

 1. Pia Says:

  Hej!
  Jag vill tacka dig för en sjukt peppande och härlig blogg! Jag går med glädje och spänning in minst en gång varje dag för att följa din resa och den peppar även mig att fortsätta träna och kämpa.
  Jag har alltid varit en soffpotatis som inte sett någon charm i att träna, men då pressen i skolan gjorde mig mentalt sönderkörd i våras kände jag att jag var tvungen att ta tag i mig själv fysiskt. Jag började med att gå på pass ett par gånger i veckan och när träningskortet tog slut tog jag istället mig ut i naturen och sprang ett par gånger i veckan. Detta har jag lyckats fortsätta med och ska i augusti springa Cityloppet som arrangeras i min hemstad Linköping. Det är ett 7 km långt lopp genom stadskärnan, något jag aldrig trodde jag skulle kunna ta mig för. Jag mår nu bättre i både kropp och själ och när delmålet Cityloppet är klarat ska nya mål sättas upp!

  Tack för inspiration och motivation till att leva ett bättre liv!
  Stor kram
  /Pia

 2. Fummelfot Says:

  Så skönt att ni äntligen kommit ut från sjukhuset och får njuta lite av solen. TRist med att systern din inte mår så bra, men förhoppningsvis bättre för varje dag. 🙂 Hälsa henne att krya på sig och ha ljuvliga sista dagar i Grekland! 🙂

 3. Millis Says:

  Skönt att ni hinner få några dagar till i solen före ni ska åka hem i alla fall… Och att ni slipper från de griniga sjuksyrrorna på sjukhuset dessutom 🙂
  Njut av era sista dagar så ser vi fram emot vad du ska hitta på med augustiutmaningen.

 4. emliscious Says:

  skönt att ni fått lämna sjukhuset iaf!!

 5. Sophia Says:

  Vad skönt att ni har fått lämna sjukhuset och jag hoppas ni får en fin helg, innan ni får åka hem igen 🙂

 6. sanna Says:

  Vad skönt att ni får lämna sjukhuset nu (och den där ”härliga” personalen). Hoppas ni får en fin sista helg och att ni har haft en bra resa bortsett från din systers blindtarmsproblem.

 7. smalajessica Says:

  Så skönt att ni slipper sjukhuset nu 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: