Ett armpass i ottan, precis vad jag behövde.


Ett nytt Nike-linne som jag älskar.

Imorse när alarmet ringde klockan sex, så hade jag inte den minsta lust att kliva upp ur sängen för att åka till gymmet. i sådana stunder känns den här livsstilen oerhört värdelös. Det ger sig dock efetr fem minuter och kroppen har fått acceptera att den har fått lämna den varma sängen där sambon fortfarand eligger och sover vidare. Det slår om och känslan av frid i tystheten är underbar. Varför är dte så sönt att vara ensam upp tidigt på morgonen? Ni snackar med tjejen nu, som hela sitt liv varit en kvällsmänniska, som haft dålig dygnsytm, sovit hela dagar omd et har gått. Sen bara svängde det. Jag är fortfarand ehellr euppe på kvällen än går upp på morgonen, men balansen är så oerhört mycket bättre ochjag blir numera trött på kvällen, före klockan tolv..

Väl på gymmet så var jag på gott humör och suget efter styrketräning vaknade till liv lite mer på riktigt. Min PT var lite fast i snökaoset, så jag värmde upp på roddmaskinen i fem minute rinnan han kom, full av energi.

Jag hade önskemål om att köra armar. Det var så oerhört roligt! Vi körde biceps hit och triceps dit. Vi fick axlarna att svida och armarna att darra. Så roligt och så skönt! Jag kunde dock inte shamponera håret i duschen efteråt för att armarna var så trötta. Åh, precis så ska träning kännas!

Tid: 51 min
Maxpuls: 176, 87%
Snittpuls: 143, 70%
Kaloriförbrukning: 506

Jag älskar att träna!

Etiketter: , , ,

4 svar to “Ett armpass i ottan, precis vad jag behövde.”

 1. Millis Says:

  Ja, när det är dags för morgonträning är det bästa egentligen bara att stänga av klockan och inte börja tänka förrän man hävt kroppen ur sängen och redan är uppe. Då är man redan uppe innan man inser att man är trött och när man är uppe är det bara att ge sig iväg.

 2. Running girl Says:

  Grymt snyggt linne tycker jag med. 🙂

  Jag har med flit ställt min klockradio en bit ifrån sängen, så jag måste gå upp för att stänga av den och då är man ju liksom redan uppe. 🙂

 3. therese Says:

  Snyggt linne! Jag själv hittar aldrig snygga träningskläder!!

 4. ÄtaTränaKämpa Says:

  Millis> Jag har klockan på andra sidan sovrumemt, så jag måste upp för att stänga av den och sen är jag ju redan uppe. Det är dte enda som fungerar för mig!

  Running Girl> tack!

  Therese> Nike har en hel dle snyggt som kommer med färg = skitsnyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: