Jag blir väl aldrig någon Prima Ballerina..

Nej, graciös är fortfarande inte mitt mellan-namn. Och jag har svårt för koreografi, ritkigt svårt. Varför snurrar jag alltid åt motsatt håll än alla andra? Första halvan av passet var dte nästan så att jag gav upp. Alla dessa snurrar hit och dit, hopp och uttryck. Allt jag försökte göra var att hänga med. Alltså rent bokstavligt. Skit i stegen, skit i armarna mitt mål var att följa med åt rätt håll och inte komma ivägen för de andra som dansade. att inte gå höger när alla andra gick vänster osv. Visst, det blev några krockar, men jag tyckte ändå att jag lyckades med det målet ganska bra.

Jazz var passet jag var på och Åsa var som vanligt fantastisk i sin roll som instruktör. (Börjar jag bli tjatig?)
Dte var roligt, inte ritkigt lika svettigt som StreetDance, men det beror nog på att jag är bättre på street än jazz, långa eleganta linjer och snurrar är inte direkt något jag har överdrivet lätt för. Tyvärr. Om jag kommer fortsätta gå på jazz? Utan tvekan! Att dansa är så roligt, jag mår bra av det, jag svettas och sen får dessutm min koordinationsförmåga sig en rejäl omgång också. och dte mina vänner, behövs!

Tid: 57 min
Maxpuls: 171, 84%
Snittpuls: 136, 67%
Kaloriförbrukning: 501

Jag måste faktiskt säga att Sats Odenplan har vuxit i mina ögon sen den senaste sågningen. Nog för att det var sjutk mycket folk, men gymmet är trevligare, större och fräschare, än vad jag gav det credd för, sist, Inte helt fantastiskt, men som sagt, bättre än vad jag skrev här.

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Jag blir väl aldrig någon Prima Ballerina..”

  1. soffan Says:

    Åhh, jag vill också bo i Stockholm så jag kan gå på Åsas dansklasser!!! (Svårt avundsjuk ;).)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: