Dagens lunch: Tonfiskwok i tortilliabröd

20090908531

När jag hade kommit hem från stallet idag så var dte dags för lite lunch. Vi har väldigt mycket tonfisk hemma så dte fick bli en tonfiskwok med frysta wokgrönskaer, lite sweetchili-sås och sedan serverat i ett tortilliabröd. Mycket gott!
Dessutom tog det hela max fem minuter att göra i ordning och ändå var det både gott, nyttigt och man blir mätt.

Jag har inget intresse av att gå omkring och svälta mig för att gå ner i vikt. Jag vill kunna äta mat som är god och som jag kan bli mätt på och som dessutom inte är det minsta ”konstiga”. 20090908533Missförstå mig inte nu, med konstiga menar jag inte annorlunda mat, jag älskar att testa nytt och äter med glädje mat från olika kulturer och liknande. Med konstig menar jag att äta mat som är producerat på ett onaturligt sätt. Till exemple tror jag inte att det är så bra med alla dessa extremt fettsnåla och sockerfria produkterna som går att köpa. Vad finns i dem istället för att dte ska smaka bra? jag vill ha så naturliga råvaror sm möjligt, utan att för den sakens skull bli manisk. jag tror att det är bättre för hälsan. Hellre grädde i såsen, men mindre sås på tallriken, alltså.

2 svar to “Dagens lunch: Tonfiskwok i tortilliabröd”

 1. Sofia Says:

  Det ser riktigt smarrigt nu! Kanske jag ska testa själv någon gång!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Det är det!
   Jag är väldigt förtjust i att göra mat som man kan äta i totilliabröd. Det är gott och dessutom är det en väldigt bra portionskoll. Det är svårt att få för mycket mat i en tortillia 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: