Utvärdering av vecka 16.

Äntligen har jag fått lite tid och energi för att utvärdera förra veckan.
Förra veckan var en mentalt sämre vecka än de tidigare veckorna., jag vet inte varför, kanske för att det någon gång helt enkelt måste komma bakslag och jag klarade mig rätt länge innan det blev flera dagar i sträck som det inte kändes helt optimalt, livet.

Det kändes som att jag inte fick till maten ordentligt, kanske tänkte jag för mycket?
Kanske var jag för hård mot mig själv? Jag vet inte, men jag kände det som om jag inte lyckades hela vägen och den känlsan var svår att hantera. Hur har jag hanterat känslor tidigare? Jo, genom att äta. Dte blir en konstig spiral när man känner sig misslyckad för att man inte får till maten och då vill äta mer för att man känner sig misslyckad. Såhär i efterhand tycker jag inte att maten var så illa, jag äter ju ingen skräpmat, jag äter bra, ibland lite för mycket, dte är dte jag måste jobba med.

Jag kände inte att träningen var helt optimal heller, det blev en känsla av att kroppen inte riktigt var med mig. Kanske borde jag lyssnat mer på det? Tagit några dagars vila? Det är svårt när huvudet både vill och är medveten om att allt blir bättre av ett bra träningspass, även om kroppen känns trött. Men, jag måste, måste, måste, lära mig att må bra även utan träning.

Jag tycke rinte att träningen kändes sådär värst inspirerande eller tuff i veckan, det var en ganksa låg intensitet. Mer kvantitativ träning än kvalitativ, jag kommer återkomma till det i ett eget inlägg längre fram.

Rent mentalt hade jag en svacka under veckan ocskå. Flera dagar då jag känd emig allmänt låg och grät en del. HElt enkelt en allmän svacka i humör, mat och träning med andra ord.

6 timmar 39 minuters träning fick jag till ändå, fördelat på fyra dagar. Kund evarit bättre, men kunde varit mycket mycket sämre.
Måndag: Styrketräning PT, 50 min, Spinning, 50 min, stretch, 15 min, armhävningar 58 st, 5 min, Plankan 9 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Box 55 min, Spinning, 17 min,  Wave, 20 min

Torsdag: Spinning 30 min, Core 30 min, Styrketräning 25 min

Fredag: Core 30 min, Bodystep 60 min

Lördag: VILA

Söndag: VILA

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar