Utvärdering av v. 4 såhär i backspegeln.

Jag glömde att skriva en liten utvärdering igår. Jag var lite för hög på endorfiner efter milen tror jag.

Nu vet jag ju att vecka 4 innebar ytterligare en ordentlig viktnedgång, men utöver det. Hur gick vecka fyra? Hur kändes veckan?

Det var en vecka som var ganska intensiv. jag tränade en hel del, var ute i stallet och aktiverade både mig och min häst.
Men jag blev också sjuk och var nästan sängliggande hela fredagen och lördagen var det väldigt moderat aktivitet på mig.
Jag var ute och åt en fantastiskt god stek på restaurang.

Förra veckan kändes relativt enkel. Dne här viktnedgång känns, ärligt talat, än så länge oförskämt enkel. Jag står inte och tvingar mig själv att äta mindre portioner eller att välja bort vissa maträtter/snacks. än så länge har det aldrig varit ett val, utan bara självklart. De gångerna då önskan har funnits där, så har det också varit helt okej att äta lite godis på bion eller äta en rejäl stek ute på restaurang (tack gode gud för det, så gott som det var!).

Vecka fyra var en sån där vecka då allt gled på och den enda egentligen svårigheten var när jag blev dålig och inte orkade göra någonting. Givetvis är det också då som suget efetr onyttigheter kommer, i form av tröstätande.
Men, inget sånt fanns hemma (en given regel) och suget fick stanna där. Visst är dte så att för varje gång man klarar av att stå emot ett sug, så minskar de i kraft? För man vet att man KAN stå emot.

Trots att jag mådde halvbra, så blev det ändå 5 dagar med träning under veckan och hela 6 timmar och 42 minuters träning!
Mycket bra jobbat!
Måndag: SatsAfro 55min, Crosstrainer 20 min
Tisdag: BootCamp 55 min, SatsDance 45 min
Onsdag: VILA
Torsdag: Crosstrainer 10 min, PT Styrketräning 60 min, jogging 20 min
Fredag: VILA
Lördag: Promenad 60 min
Söndag: Jogging 10 km 76 min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: