Morgonstund har guld i mun.

Klockan sex ringde klockan imorse. Visst är det ibland lättare att gå upp tidigt än att gå upp halvtidigt? Vid sex-sju brukar jag känna mig pigg och glad, vid 8-9 brukar det vara svårare att gå upp. Det har förmodligen med mina sömncykler att göra. Dessutom gör det stor skillnad på när jag går och lägger mig. Elva eller tolv, det skiljer inte bara en timme, elva känns så mycket bättre i kroppen.

Yogan imorse kändes så himla bra. Varje gång så känner jag samma sak: jag behöver verkligen yoga/stretch för mina stela benmuskler. Jag vill bli smidig! Första hunden varje pass är en plåga, den sista hunden går så himla mycket bättre. Jag känner hur kroppen tacksamt tar emot all statisk träning och allt fokus på andning och hållning. Två svagheter hos mig.

Väl hemma blev det fin frukost. Blåbär, björnbär, kiwi, kesella och musli, samt grapefrukt och te från Friggs med ingefärabitar i och lite honung. Fräscht, friskt och gott!

Etiketter: , ,

6 svar to “Morgonstund har guld i mun.”

 1. soffan Says:

  Herredjevvlar vilken vitaminbomb 🙂 ! Älskar´t!

 2. Andréa Says:

  Ja morgonyoga är verkligen en bra start på dagen!

 3. Fanny Says:

  blir nyfiken på kesellan, är det den vanliga du äter (den utan smaksättning) eller den med vanilj elelr jordgubb/lime? Jag undrar också varför kesella istället för typ yogurt, vad är hemligheten med kesella?

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Den vanliga. Det är nog ingen hemlighet alls. Jag är en periodare, vissa gånger bara älskar jag kesella som jag tycker mättar bätte än fil, vissa perioder står jag inte ut med den och tycker att dne är för torr. Jag måste ha lite rinniga bär till för att dte ska funka. vanilj-varianten är kanske en aning godare, men den blir på tok för söt i längden. 🙂

 4. Träningsglädje Says:

  åh, vilken god frukost! det ska jag äta imorgon

  ps. vaniljkesellan är sjukt energirik

 5. Lotta Says:

  Vilken härlig frulle! 🙂 Skön start på dagen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: