Ibland blir det inte som man tänkt sig..

Jag hade en plan.

Den innefattade morgonträning och med andra ord tidig uppstigning imorse. Klockan elva hade jag en frisörtid, det var enda tidne jag hade att passa. Det borde vara enkelt kan man tycka, men när jag vaknade kvart över tio, så blev hela min dag omkullkastad.

Det var bara att slänga sig iväg. Jag kom i tid, helt otroligt och fick till och med vänta på min frisör medan han avslutade sin kund.

Men, nu får det bli träning efter frisörbesöket istället, vilket inte alls är så himla kul när man har piffat till frisyren och allt. Men skitsamma, egentligen. Jag är lite inspirerad av den här tjejen som ska ta världsrekord i rodd och funderar över om jag kanske ska köra ett roddpass idag? Å andra sidan är det väldigt tråkigt med just rodd när man inte har något att stoppa i öronen och min ipod dog på ett sjukhus i Grekland. Inte bra alls.

Får man spara rodd-inspirationen tills dess att en ny ipod är inhandlad? Då är bara frågan vad som ska bli dagens pass. Jag borde köra lite styrka, men jag känner noll inspiration för styrka. Jag är så bortskämd med att känna inspiration för träning att jag har svårt att göra den träning jag inte känner för. Det är nog inte så bra kanske.

Okej, eftersom jag gillar att utmana mig själv, så får det bli ett benpass idag. Riktigt jävla jobbigt och riktigt roligt blir målet. Vad tror ni om det? Bara ösa!

Etiketter:

4 svar to “Ibland blir det inte som man tänkt sig..”

 1. JoHo Says:

  Ja, det är bara att ösa! Hoppas det gick bra! 🙂

  …och… nöjd med frisyren?

 2. BENITA - itsallabouttakingcontrol Says:

  Sv: Tack så jättemycket!: D

 3. Fia Says:

  Hoppas att träningen blev lyckad! Nu har jag läst din blogg ett tag. Jag läser bara din faktiskt. Jag lever ett annat liv än du, jag är äldre och har man, barn, hus, jobb. Ändå stämmer många av dina tankar med mina. Jag har just läst igenom dina fyra inlägg om varför du vill gå ner i vikt. De stämmer bra överrens med mina tankar. Jag har ungefär lika mycket övervikt som du. Jag gillar att träna, men har misslyckats med att gå ner i vikt otaliga gånger. Nu är det dags igen! Du inspirar mig. Tack! Jag har tom provat jogga för första gången på 9 år, tack vare dig. Trodde inte att det skulle gå pga av övervikt, men faktiskt. Så tusen tack för dina sunda tankar. Lycka till på din fortsatta resa. Jag följer dig.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Tack Fia för dina fina ord. Det värmer oerhört att höra att jag kanske kan dela med mig lite av den inspiration jag känner och att det faktiskt finns andra, som känner och tänker som jag. Grattis till din jogg-nypremiär, det är stort, hopaps du känner inombords hur grym du är!
   🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: