Umeå.

Vi är på besök uppe i norr och ser Umeå från stadens bästa sida. Solsken och sommarväder (hemma spöregnar det). Det är vackert här uppe!

Vi borde egentligen åka hem i tid så vi slipper sen nattkörning hem, men det finns andra saker som lockar här uppe, förutom att umgås med mina fina vänner då såklart. Iksu, nordens största träningsanläggning ligger bara någon kilometer bort och igår blev jag även tipsad om en hinderbana här i Umeå som tydligen ska vara både rolig och tuff. Så mycket man vill göra, så lite tid.

Angående något helt annat, bidragen till tävlingen har blygsamt börjat droppa in. Jag har dock fått frågor kring deltagande vid finalen där jag kommit med lite felinformation, givetvis kan man vara med i tävlingen, utan att behöva delta personligen på finalen i Stockholm om man blir en av de tre finalisterna. Alltså, läsare över hela landet kan vara med. Blir man en av finalisterna, så är man hjärtligt välkommen att komma med, men man måste givetvis inte. Så, skicka in era bidrag, det finns en fin vinst i potten! Jag vill ha in fler bidrag!
Maila bilden och din berättelse på max 100 ord till atatranakampa@hotmail.com


Etiketter: , ,

8 svar to “Umeå.”

 1. Lotta Says:

  Vad roligt att höra att du är här uppe hos oss 🙂 Självklart måste ni ju testa ”mitt” gym Iksu 😉 Om det är den hinderbana jag tror så ligger den ca 100meter från mitt jobb 😀 Hoppas ni får en toppendag i Umeå!

 2. Sara Says:

  Va! Är du i UMEÅ?! Min underbara kära hemstad! Jag håller med, Iksu är grymt. Fast jag har inte varit där på säkert åtta år och det var enormt redan då så jag kan bara tänka mig hur stort det är idag. Hälsa alla björkarna och finaste älven från mig 🙂

 3. Emmas Form Says:

  På Iksu jobbar JAG 😀

 4. Kristin Stenberg Says:

  Å. Umeå. Min hemstad. Hade dock inte kommit igång med träningen på riktigt innan jag flyttade därifrån med simmade lite på IKSU i alla fall.

 5. Emelie Says:

  detta har inte något me inlägget att göra me kostar denna bloggen dig något? tänkte själv ev starta en blogg men ja vill inte att den ska kosta något.. tack på förhand / Emelie

 6. Ida Says:

  Iksu är ju bara bäst, du måste testa om du befinner dig i Umeå någon fler gång 🙂

 7. soffan Says:

  Här spöregnar det också. SOM FAN till och med 🙂 ! Jag gillart. Nu får det gärna bli höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: