Ta hjälp av omgivningen.

Jag fick ett mail av en tjej, Sara, som jag lärde känna under BBC i våras. Hon och jag kämpade stenhårt på det tuffa Bootcamp-passet ute på gärdet. Allt jag minns av det är blodsmak i munnen och att min partner in crime, var en perfect match för mig, där ute på fältet.

Hon kom med ett mycket intressant förslag, vilket jag genast nappade på. Det hela går ut på att man har en deal att när man äter något som man anser att man ska hålla sig undan i största möjliga mån, så ska man skicka den andra personen en trisslott. Det är en deal som verkligen tilltalar mig, som inte gillar förbud.

Jag kan fortfarande äta en efterrätt eller en glass, eller vad det nu kan vara. Men då måste jag också köpa den där jäkla trisslotten, skicka iväg den och ”bekänna färg”.

En superdeal!

Det här står just nu på min trisslotts-lista

 • Glass
 • Godis
 • Chips/popcorn
 • Kakor, bakverk, tårtor
 • Efterrätter
 • Snabbmat såsom hamburgare, pizza eller kebab

Jag tycker att upplägget är helt strålande, jag kommer vänta spänt på att min första trisslott trillar in. Kanske blir jag rik på kuppen? Eller så blir Sara rik. Hursom, det finns mycket stöd och hjälp man kan få av sin omgivning, utan att man ens tänker på det. Jag är väldigt bra på att kämpa ensam och dålig på att be om hjälp eller stöd. Men stöd i den här formen tror jag kommer vara perfekt. Idag, första augusti, sätter vi igång och jag vet att jag kommer bli tvungen att skicka min första trisslott redan på torsdag, då jag fyller år och tänker äta lite tårta.  Men sen jäklar!

Sara, nu kör vi!
(och alla andra, varför inte kopiera upplägget och dra med er någon i er omgivning?)

6 svar to “Ta hjälp av omgivningen.”

 1. Träningsglädje Says:

  haha bra grej!!

 2. Sara Says:

  Tror också på att ta hjälp av omgivningen i ens liv. Jag får själv mycket stöd och hjälp från min omgivning i min kamp tillbaka ur aneroxian.
  Tycker alltid det är roligt att läsa din blogg och inspireras i din kamp – starkt gjort av dig. Fjällvandringen såg underbar ut!!!!
  Kram

 3. Pärlan Says:

  Gud vilken grym idé 😀 Jag hoppas jag hittar någon som vill köra trisslotten med mig!

 4. Sara Says:

  Yesbox! Nu kör vi 🙂

 5. soffan Says:

  Hahaha, jaaa, smart 🙂 !

 6. Utvärdering av vecka 51 (v.31) « ÄTA TRÄNA KÄMPA Says:

  […] haft någon vardag eller struktur alls. Ingen diciplin. Inget fokus. Jag har snarare fyllt år och förbrukat ett helt gäng med trisslotter. Oh no. Dessutom kom mensen idag, så jag känner mig som en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: