Utvärdering av vecka 49 (v. 29)

Så, man kan säga att dte här var veckan då jag försiktigt började fokusera igen. Jag säger försiktigt, för även om det gått överlag väldigt bra, så har jag inte fått till träningen än. Jag vill till mitt SATS, nu.

Maten har överlag gått bra, men det blev lite godis och glass igår efter kräftorna (som förövrigt var jättegoda – några av dem och jätteäckliga – några av dem) och idag blev dte en glass istället för middag. Inte så bra och inte så likt mig. Men, överlag den här veckan har jag skött mig. Idag var jag en snabbis till Stockholm för att hämta lite grejer i lägenheten och för att hämta två små kattungar som har flyttat in hos min mamma. De är ljuvliga!

Då, väl i stan, känd ejag hur mycket jag längtar dit. Tillbaka till Stockholm, mina rutiner, min vardag. jag längtar efter att skolan ska starta, att jag ska kunna träna som vanligt igen och att livet ska bli lite mer uppordnat igen. Det är skönt att ha två hem och att älska platserna lika mycket, men på olika sätt.

Nästa vecka ser jag fram emot, varför? Jo, för att den bjuder på tre dagars fjällvandring. Imorgon styr vi kosan mot jämtlandstriangeln och sen går vi i tre dagar och kommer förmodligen hem på fredag. Efter min fjällvandring i Sarek sommaren 2008, så har jag längtat efter att åka upp och vandra igen. Jag tror kroppen kommer må väldigt bra av det också.

Så, imorgon blir det vägning och mätning som vanligt och sen blir det full fart norrut. Så rooligt!

P.S. Det skulle blivit fallskärmshopp idag, men det är framskjutet till 4/8, pga det dåliga vädret. Dagen innan min 26:årsdag, herregud.

Etiketter: ,

7 svar to “Utvärdering av vecka 49 (v. 29)”

 1. Apan Says:

  Jag gjorde ett tandemhopp för ett par år sedan och jag älskade det! Vilken kick. Det är skönt med rutiner och jag känner såväl igen mig i känslan man får när rutinerna är ur balans. Hellre nästan rätt än helt fel.

 2. Kicki Says:

  Hej. Vad häftigt med ett hopp, det drömde jag om när jag var yngre, nu har jag blivit gammal och harig 😉
  Känner igen mig i ditt resonemang om rutiner, har inga alls på semestern och det är förödande…

 3. frida Says:

  Jag ska också vandra jämtlandstriangeln om några veckor, skoj! Ska inte kika på dina bilder innan då :).

 4. Ulrika Says:

  Jag förstår din längtan till att komma tillbaka till rutinerna. Även om det är väldigt skönt att vara ledig så känner jag mig ofta lite vilsen utan min vardag och det blir lätt att jag tillåter mig både det ena och det andra bara för att jag är ledig..

  Vad härligt det låter med att vandra Jämtlandstriangeln! Jag har de senaste åren vandrat vid Helags, Abisko samt Kebnekaise men triangeln är det som står näst på tur.

 5. Pärlan Says:

  Vad snygg du är!!
  Och vad roligt det låter med vandring 🙂
  Haha, hoppas du kan stå på benen på din födelsedag då 😉 Hehe, men det kommer gå suuuuper. Så jäkla modig du är! 🙂
  Kram

 6. Minendie Says:

  Vad härligt med fjällvandring! Jag ska iväg i september, har varit sugen sedan jag var på min första vandring för två år sedan. Hoppas ni får det jättebra.
  Spännande med fallskärmshopp. Vet inte om jag skulle våga det, men det skulle definitivt vara en riktigt upplevelse.

 7. Smala Jessica? Says:

  Låter som en bra vecka det där men tråkigt med fallskärmshoppningen men man vill ju ha bra väder 🙂

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: