I’m back!

Jag trodde nästan inte att jag skulle överleva helgen i ett stekhett Norrköping. Två dagar i solen utan den minsta skugga, kan ta död på vem som helst. Min Greklandsbränna ser löjlig ut i jämförelse med brännan från årets SM. I år var jag publik, men det rycker lite i tävla-nerven.

Kanske är det dags att satsa lite mer på hästarna? Jag har en valack som, med lite träning, skulle platsa på ett SM och det var några år sedan jag gjorde SM-debut, så det kanske skulle bli en ”ny-debut” med en egen uppfödning framöver? Jag vet inte, men kul vore det.

Jag har fortfarande en hel del tankar kring mitt fokus och mitt mål, just nu känns hela livet väldigt snurrigt och ofokuserat. Jag har bestämt mig för att avvakta med vägningen tills dess att jag är mer på rätt kurs igen. Därmed inte sagt att jag ska släppa allt, snarare tvärtom. Jag ska styra fokuset rätt, jag ska trigga fram min disciplin, mitt fokus och min vilja. Min vilja är nämligen fantastisk, när jag vill, så kan jag allt.

Det syns att det blivit några kilon upp på midjan. Men jag har alla verktyg för att hitta rätt och ett steg dit är att jag har tagit kontakt med min gamla PT. Hon var den som fick mig att verkligen älska träningen och få resultat av den, för flera år sedan. Hon håller hus här ute på landet och då styrs träningen under sommaren automatiskt upp. Bra va? Så är jag laddad när jag kommer hem till Stockholm igen.


Enda molnet och skuggan vi såg under hela helgen. Efter fem minuter var den dock borta.

4 svar to “I’m back!”

 1. Suzan Says:

  Härligt att du är laddad, på’t igen bara pepp pepp!

 2. Sophia Says:

  Äsch då att jag inte visst du besökte islandshästarna, hade gärna träffat dig 😀 Ja, varmt har det varit, jag har dock varit inomhus och städat hotellrum….svettigt värre!

  Underbart med PT, vill jag oxå ha, kör hårt!

 3. fetmatillfitness Says:

  Väldigt klokt av dig! Ibland behöver man stanna upp och se efter vad som händer egentligen=)

 4. Erika Says:

  Åh gud vad kul! Jag kan hjälpa till med hästen =D Efter dryga 15 år som hästägare är jag nu hästlös och det känns konstigt! Iofs, vilken gren talar vi om? Jag hoppar… Har för mig att du höll på med dressyr? Där är jag mer på LB än SM nivå, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: