These boots are made for walking..

Igår, efter vårt hurtiga knappa två timmars yoga-pass, drog syrran och jag på oss promenadoutfiten och gick ut på upptäcksfärd. Jag, livrädd för att stöta på fler djur i desperat behov av mat och vatten, blev jätteglad när jag stötte på tjocka kor, glada hästar, vaktiga, men välgödda hundar och åsnor med lååånga öron (och runda magar!).

Vi jobbade oss uppför ett närliggande berg och konstaterade att det är tio gånger jobbigare med uppförsbackar i 30 graders värme..

Det är så tråkigt att inte få springa. jag saknar den höga, dundrande pulsen, jag saknar känslan av att tro att jag ska dö om jag ökar tempot bara en aning mer, känslan av att ”jag kan!”. Jag saknar känslan efteråt. är man är totalt lycklig och nöjd över sin insats och känner sig totat färdig. Jag saknar känslan när det går lätt och löpsteget är starkt.

Så, därför tvingade jag syrran att göra lite löpskolning, sånt måste ju vara jättebra att lägga in på sina promenader, som förberedelse inför vad som komma skall?

Igår bestämde jag och Sara oss för att ta en morgonpromenad tillsammans. Hon i södra Sverige och jag på en avlägsen ö på Grekland. Att ha träningssällskap är en jäkla kick för motivationen när man vaknar, jättetrött och inte det minsta sugen att ta sig ut för ett träningspass. Men så tänker man på den där personen man antingen har bestämt möta på gymmet, som väntar på en i spåret, eller som är på andra sidan atlanten och som man har lovat att göra sällskap med. Det är något som mitt bloggande fört med sig, en massa träningsglada vänner, som ställer uppsom träningssällskap, anytime. Underbart!

Morgonpromenaden blev hälten så lång som gårdagens promenad, bara 40 minuter, men vädret var perfekt, solen gick i moln precis när jag gick utanför dörren och tittade fram igen när jag kom hem. Bästa sättet att starta dagen på.

Etiketter: , ,

7 svar to “These boots are made for walking..”

 1. aldenfalk Says:

  Hej! jag läse blogg ofta, jag tränar också.. Funderar på hur du fått ”Veckans träning” och ”Delmål” i sidebaren? innan kategorierna? Kan du hjälpa mig med det tro?

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Absolut!
   Du går in under ”Utseende” och ”Widgets”
   under widgets så kan du dra olika grejer till vänster kolumnen, det finns en widget som heter något i stil med ”text” eller så. För den till vänsterspalten och skriv sedan in det du vill ska stå. Om du inte riktigt förstår hur jag menar, är det bara att hojta, så skriver jag lite mer utförligt! 🙂

 2. Nathalie Says:

  Vill bara säga att du är otroligt duktig med träningen, du inspirerar en verkligen!

 3. Träningsglädje Says:

  ella – jag kom inte ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kunde inte sova igår. ögonfransarnas fel!!

 4. Träningsglädje Says:

  det låter jobbigt. men okej då. haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: