Frukost med utsikt.

Dagen började fint med en grekisk omelett och lite fruktsallad. Med utsikt över havet såklart. Sen fortsatte dagen med total vila i solen samt bad och sånt där strandtennis spel. Vilket i sin tur har resulterat i en knallröd mage. Stackars mig. För att inte ta ut mig för mycket avrundade jag dagen med att sova två timmar på hotellrummet. Mitt sömnbehov har ökat drastiskt den senaste tiden. Vad är det man säger? Havet suger? (musten ur en, alltså) och att värme tar mycket på kraften. Har man bränt sig så är det ju nnu större, sömnbehovet. Lusten att träna liksom gled iväg med intesiteten i färgen på den röda magen.

Imorgon, då jäklar.

Dagens glada: fick mail från en djurrättsorganisation som kommer ta hand om hundarna på Mils. Tack gode gud. Nu firar vi!

Etiketter:

2 svar to “Frukost med utsikt.”

  1. Kristin Stenberg Says:

    Skönt att höra. En eloge till dig som engagerade dig i dem. Kan hända att vi som följer denna blogg gör något när vi ser något liknande. Nu när vi får läsa att det faktiskt lönar sig att göra något.

  2. Jennie Says:

    Skönt att höra att hundarna blir omhändertagna! Stor eloge till dig som gjorde ALLT för att hundarna skulle få ett bättre och mer värdigt liv. Att vara envis och inte ge upp betalar sig. Tänk om flera människor var som du, då skulle världen vara så mycket finare att leva i.
    Fortsatt trevlig semester.
    Jennie (i Sydney)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: