Där kom det – superpasset!

Efter en heldag på en helt fantastisk strand, då både jag och lillasyster roat oss med att plocka fina stenar och sova i skuggan, så var vi rätt taggad för att äntligen få lite endorfiner i kroppen. Pumpa upp adrenalinet och svettas. Ner på en skuggig parkering, precis utanför vårt lilla hotell, med både ”musikanläggning”, två yogamattor och gummibanden. Redo att köra stenhårt.

Först körde vi ett varv med enbart styrketräning, lite som en uppvärmning. Det blev en repris utav pass nr 1 men nu körde vi det i cirkelträningsformat. Ett set på varje övning, tre varv.

Varv två körde vi två stationer styrketräning och en kondition. Tex lyckades vi få upp pulsen rätt rejält under 1 minuts höga knän, idioten, hopprepshoppande och upptramp mot en trappa. Sjukt jobbigt!

Efter andra varvet var vi rätt möra, svetten rann och vi hade många roade åskådare. Har de aldrig sett hederlig cirkelträning förut?

Under tredje varvet la vi in en högre växel och ökade antalet reps och körde skiten ur oss med 2 minuter idioten i slutet. Syrran var så jäkla duktig och kämpade stenhårt. Själv kände jag mig rätt stark och fokuserad, om än trött i benen efter 90 utfall. 60 minuter tog det hela och det kändes i trappan upp till vårt lilla rum. Som belöning åkte vi och gav de två hundarna lite mat och köpte finfrukost till imorgon. Mums!

Etiketter: , , ,

2 svar to “Där kom det – superpasset!”

  1. Träningsglädje Says:

    bra pass! kan tänka mig att ni hade åskådare…. 😉

  2. emliscious Says:

    vilken härlig resa ni är på =) =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: