Där rök den godisdagen.

Vad hände igår? Allt som hade med junis avsötningsplaner lyckades jag på något vis förtränga. Hur gick det till? Först fika efter ridturen igårmorse. Bullar.  Sedan en livsfarlig rabarberpaj som syster bakat. Inte nog med det, på 60:års kalas blev jag bjuden på läsk istället för champagne och det följdes av tårta. Där någonstans var det som om det gick upp ett ljus för mig. Hur var det nu jag hade bestämt för juni?


Den livsfarliga glutenfria rabarberpajen

Inget godis, ingen läsk, inget fikabröd/efterrätter förutom glass.

Herregud vilken tur att jag kunde nyttja min undantagsdag, även om det inte direkt var planerat. Så, nu blir det inget mer av den varan under resten utav månaden. Den här helgens intag har överlag varit ganska okontrollerat. Igår, på 60:årsfesten blev middagen väldigt sen och på borden stod stora skålar med ostbågar och chips. Det borde vara brottsligt att göra så.

Gårdagens oplanerade intag kanske till viss del kan förklaras med dagens förbannade mensvärk. Det där brukar hänga ihop, sug och mens alltså. Känner mig som en uppblåst michelingubbe med en mage som står i fyra hörn.

Nu börjar det dock bli dags att fokusera lite på avresan till Grekland som sker imorgon. Tre veckor i solen känns rätt okej måste jag erkänna.. Det kommer ske en liten bloggflytt de närmaste dagarna också, men var inte oroliga ni kommer inte missa det när det händer..

Etiketter:

6 svar to “Där rök den godisdagen.”

 1. smalajessica Says:

  Det blir lätt så där men inget man ska lägga för stor vikt på, så länge det inte blir en vana så är det ju mänskligt att råka ibland 🙂

  Peppkram

 2. soffan Says:

  Jag har också fuskat, lillebror bjöd på nybakad rabarberkaka och vaniljglass i fredags… Vad kassa vi är Ellis 😉 …

 3. emliscious Says:

  inte lätt med alla frestelser- för mig brukar det framförallt att se till att huvudet är påslaget INNAN! för om jag inte mentalt förberett mig på NEJ NEJ NEJ så kommer jag inte få den ljusa idéen när jag väl är där! så br att verkligen ta 5 minuter innan och tänka igenom DO och DON’T under kvällen! men jag tror inte du tog nån skada av det du åt, imorgon börjar en ny grym vecka =)

 4. Katti Says:

  Jag läser din blogg och tycker att den är jättebra, men jag har funderat på en sak länge nu. Du har en häst, du tränar med en PT, du är på restaurang ofta, har en bil (?) du var på semester för inte allt för längesedan och nu ska du till Grekland i tre veckor OCH du är student!? Jag får det inte att gå ihop! Har du guldbyxor eller är det bloggen som finansierar? 😉 Kram till dig och lycka till med allt!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Haha, om det ändå vore så att bloggen betalade allt det där! Bloggen är dessvärre väldigt dålig på det där med pengar.

 5. Träningsglädje Says:

  tur att det inte finns sötsaker i grekland. för visst är det så? där finns det bara tzatsiki!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: