Återhämtning

Hutlöst dyra jordbuggar och vattenmelon är det enda jag vill äta idag. Kroppen känns dock oförskät pigg. Det är bara könet och rumpan som tydligen var ute och cyklade 12 mil igår. Benen är som vanligt. All träningsvärk från söndag/måndag är helt borta. Det är som om gårdagen aldrig inträffat.

Eller kanske inte riktigt, men nästan. Jag går ju omkring här och känner mig lite löjligt nöjd med mig själv och passar på att berätta om min bedrift för alla jag träffar (haha). Annars är den här dagen mer en mittimellandag. En återhämtningsdag. En bra dag.

Och just det, en viktig grej jag glömde säga igår, är hur glad jag blev/fortfarande är av alla era peppande och fina kommentarer jag fick under dagen! Vissa kunde jag till och med läsa under resans gång, via mobilen. Tack! Ni bar mig stora delar av vägen med er tilltro och energi.  Ni är bäst!

5 svar to “Återhämtning”

 1. Fanny Says:

  GRATTIS!
  bra kämpat!

 2. hannaftw Says:

  Jordgubbarna ser riktigt smaskiga ut, om jag hade haft råd hade jag också köpt och mumsat i mig. Men det är än så länge alldeles för dyrt, hoppas priserna sjunker snart!

 3. Anna Says:

  Smaskens! Jösses vad sugen jag blev på jordgubbar!

 4. Pärlan Says:

  Svar: Tack, tack, tack! Du ska veta vilken inspiration du är! Haha, sant. Man kan faktiskt gråta, fälla en tår. Man ska aldrig bry sig om vad andra tycker! 🙂

 5. Prralin Says:

  Det ser ut som perfekt återhämtningsmat – och verkligen välförtjänt, vilken prestation du gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: