Träning och träningsvärk, om vartannat.

Efter yogan imorse, när energin så vänligt pulserade i min kropp igen, så hade jag faktiskt, än mer träning inplanerad. Men också en timmes dötid däremellan. Så, jag tog mig helt enkelt till gymmet, köpte senaste Topphälsa och mys-cyklade (dvs, i moderat tempo med lågt motstånd) en timme, innan det var dags för min PT att piska mig, för kanske sista gången den här sommaren.

Som han piskad meig sen, fast jag vet inte om han insåg det själv riktigt. Jag bad om ett pass anpassat till morgondagens omfattande utmaning och jag fick ett pass som kommer ge mig träningsvärk i dagar framöver. Men inte i benen och inte i ländrygg/bål, vilket jag behöver ha lite kraft i, imorgon. Men övre delen av ryggen värker redan, axlarna ska vi inte prata om. Träningsvärk deluxe.

Är det så maratonlöpare laddar upp? Med tre timmars träning dagen innan start? Jag vill liksom göra allting rätt. Haha. En sak har jag iaf gjort som jag hör att man snackar om, kolhydratladdat, med Ben&Jerrys. Allt för att orka imorgon..Man får ju offra sig.

Apropå imorgon, så är jag glad över sadelhöjningen och det faktum att jag köpte en cykelhjälm. Min pappa har oroat sig över alla timmerlastbilar som tydligen kommer köra ner mig längs med vägarna. Själv är jag mycket mer oroad över att det ska vara jobbigt, att jag ska ha tråkigt och att min ipod ska dö. (Hemska tanke!) Men som gammal hästtjej så lever jag efter devisen att man bara är utan hjälm om man inte har något att skydda innanför pannbenet. Och jag har massor att skydda. Jag har dock varit bättre att lyda den devisen från hästryggen, än från cykelsadeln. Vad kan en cykel göra liksom? Inte skena iväg eller kasta köra 90graders svängar i full fart. Eller? Nu har jag dock en hjälm, inte så fashion, men jävligt smart och kanske gör den mig lite säkrare när timmerlastbilarna dundrar förbi… Ser ni hur fint den blänker?

Etiketter: , ,

Ett svar to “Träning och träningsvärk, om vartannat.”

  1. Karin Tri RW Says:

    BRA. Hjälp är så självklart, det finns inget alternativ. Som du säger: har man något att skydda har man hjälm. Hur bra man än cyklar befinner man sig i trafik och det finns många idioter i trafiken!

    Lycka till på din 10-mila-runda. Imponerande att köra på en ”vanlig” hoj!
    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: