Fantastisk start på veckan. Morgonyoga med Rexona och Worldclass utomhus.

När jag vaknade imorse, efter en natt med orolig sömn, kände jag mig inte särskilt sugen på att ta mig in till stan för morgonyoga utomhus. Jag kände mig stel, trött och ovillig. Jag är så tacksam över att jag stod emot de känslorna och ändå tog mig till Berzeli Park där Rexona i samband med WorldClass bjöd in till en Yogaklass.

I daggvått gräs och med en sol som försiktigt tittade fram mellan trädgrenarna så blev min måndagsmorgon närmast magisk för mig. Instruktören var väldigt bra, vädret var perfekt och  min kropp var glad och tacksam över att få göra sådant som den behöver så oerhört mycket. Jag kunde riktigt känna hur energi och glädje fyllde mig från topp till tå och hur det blev lättare att hitta den rytmiska andningen under passet.

Med oss fick vi inte bara en lite goodiebag, utan både frukost från Blueberry och en yogamatta. Helt perfekt för mig som ju har bestämt mig för att bli en smidig yogi istället för en stel och lagom klumpig tjej i sina bästa år.

Så satt vi där efteråt i det daggvåta gräset med solen som fortfarande iakttog oss lite blygt genom grenverken och åt vår frukost samtidigt som människor med portföljer passerade oss på väg till jobbet. En vacker stund.

Rexona och Worldclass kommer turnera runt om i Sverige med sin morgonyoga utomhus under sommaren. Det är gratis och alla är välkomna, men man måste anmäla sig först. Läs mer här. Jag kan verkligen rekommendera er att gå på ett pass om ni har möjlighet, för ett bättre sätt att starta dagen på, vet jag inte!

Etiketter: , , , , , ,

3 svar to “Fantastisk start på veckan. Morgonyoga med Rexona och Worldclass utomhus.”

 1. lovisa. Says:

  hej! vad roligt.
  jag har startat på nästan samma vikt som du, och ligger på nästan samma som du nu, och är nästan lika lång som du. ^^,
  vi har iofs helt olika kroppsform men vi ligger samma i tiden och jag har samma målvikt.
  om du vill ha kontakt med mig så skulle jag bli glad. jag har en blogg, men där är jag inte så öppen om min viktminskning direkt.
  jag är btw född 89. .)

  jag lämnar ju min e-mail i rutan här uppe.
  vi är skitduktiga, och kram!

 2. Terese Alvén Says:

  Tack för att du kom imorse Ella 🙂

 3. Sofie Says:

  För det första har jag aldrig testat yoga, men är väldigt sugen att göra det. Tyvär bor jag förtillfället på en liten ort där det inte finns några yogapass. Men det lät ju helt underbart med morgonyoga utomhus!!

  Och en sak till, jag blir glad varje gång jag besöker din blogg. Du sprider glädje:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: