Ryggproblem.

Aj aj aj.

Igår var jag däckad i sängen nästan hela dagen, kunde inte göra många knop, för min rygg sa tvärt och smärtsamt tydligt emot. Min vänstra fot var inte heller så glad. Jag plågade mig igenom hela dagen med tanken på att det skulle gå över en natts sömn. men icke. Imorse när jag vaknade var min fot bra, men ryggen gjorde precis lika ont.

Jag är lite smånervös över just ryggproblem, då jag på senaste tiden har hört flera vänner som tränar mycket som fått diskbråck och fått rehabträna låång tid, för att komma tillbaka. Jag har självdiagnostiserat mig själv med antingen diskbråck eller ryggskott, men förmodligen är det en aning hypokondriskt drag hos mig och det kanske bara är så att ryggen blev trött efter min löptur och behöver knådas till. Eftersom jag har en fantastisk tur har min naprapat på landet tid för mig imorgonbitti. Tack gode gud. Håll tummarna att han får ordning på mig. Tills dess är det vila och lite lätt iprenintag som gäller för mig.

https://i1.wp.com/www.vardguiden.se/images/VG2/sjukdomskort/Rygg%20och%20nacksjukdomar/ryggen.gif

Etiketter: , , ,

3 svar to “Ryggproblem.”

 1. Cathrin Says:

  Låter inte roligt alls. Hoppas det fixar sig snabbt och lätt! Krya på dig

 2. Cissi Says:

  Usch då! Hoppas inte det är nåt allvarligt.
  Jag som precis tänkte fråga dig om vi skulle knepa ihop en juni-utmaning tillsammans 🙂

 3. malin Says:

  usch då! Det låter som du fått någon form av sk ryggskott. Den diagnosen finns ju desvärre inte, utan precis som du säger beror det troligtvis på något muskelförsvar eller någon facettled som låst sig.

  Händer det ofta så skulle jag nog råda dig att få ett stabiliserande ländryggsprogram och träna i förebyggande, innan det händer någonting allvarligare – istället för att gå och rycka dig upprepade gånger. Även om det lättar för stunden så resulterar det ofta i mer smärta och muskelspänningar i slutänden, särskilt om du har överrörliga leder.

  Hoppas det släpper snabbt, så du får fortsätta din resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: