Utvärdering av vecka 40 (v.20)

Nähä, vi kom inte iväg till Stockholm. På något vänster sitter jag i detta nu (sen söndagkväll/natt) kvar ute på landet trots att vi planerade att åka mitt på dagen. Det får helt enkelt bli hemfärd imorgonbitti istället, men givetvis innebär det att jag missar ännu en löpcirkel. Nu börjar de kännas jobbigt att ha varit borta så många gånger. Dels i Italien och dels förra veckan. Jag lovar och svär att vara på plats på torsdag! Min kondition behöver det..

Så, över till vecka 40. Det har varit en märklig vecka, jag har hoppat över träningspass och bara tränat ytterst sporadiskt. Eller vad sägs om en vecka med enbart lite drygt tre timmars träning fördelat på tre dagar? För mig är det nästan en vilovecka. Jag vill knappt titta på min träningsstatistik på funbeat, den ser inte ut som den brukar. Men det är helt okej.

Jag längtar efter lite mer puls, lite mer svett, lite mer endorfiner och hoppas att det kan få bli ledordet för nästa vecka. Ska helt enkelt ta och boka in mig på en massa pass, så får jag lite att bita i.

Maten har känts bra. Balanserad. Inför morgondagens vägning tror jag på minus, men nuförtiden vågar jag inte säga hej förrän jag hoppat över bäcken. 🙂

Måndag: VILA

Tisdag: Crosstraining 60 min, Promenad 15 min

Onsdag: VILA

Torsdag: PT-pass Styrketräning, 60 min

Fredag: VILA

Lördag: Löpning, 3,11 km, 20 min, Löpning 4,91 km, 36 min

Söndag: VILA

Etiketter: ,

Ett svar to “Utvärdering av vecka 40 (v.20)”

  1. Thea Says:

    Men du, då kör vi hårt den här veckan.
    Kom igen nu! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: