Åt fantastiskt god lunch idag. Fisktortillia.
Ni måste testa, det är godare än det låter.
Jag stekte en pangasiusfilé i bitar och kryddade ganska frikostigt med chili, salt, peppar och ”vitlök & örter”. Skar upp lite olika grönsaker och placerade dem i tortilliabrödet. När fisken stekts klart, på med dem på brödet, lite tacosås och lite lätt creme fraiche, sen, tada! Färdigt. Bara att vika ihop och äta.
Fin lunch.
Supergott!
Etiketter: fisk, fisktortillia, lunch, Mat, recept
maj 21, 2010 kl. 17:34 |
Önskar så att jag fixade att äta fisk. Men… jag får svårare och svårare för det tyvärr. Lax går ibland – om jag själv lagat till den… så kanske det skulle passa bra i ditt recept istället.
maj 21, 2010 kl. 20:22 |
Oj! Ser ju gott ut. Måste testa någon gång. Har fisk i frysen men har inte kommit mig för att tillaga för att det inte alls är gott. En annan plan som jag har är att göra en god spenatsoppa och gömma fisken i den och så kokta ägg till det. Jag gillar ju spenatsoppa och ägg så kanske kan jag då lura mig själv till att tycka om fisk.
maj 22, 2010 kl. 08:36 |
Det såg riktigt gott ut; hade inte tänkt på att ha fisk i tortillabröd – ska absolut testas.
maj 25, 2010 kl. 12:34 |
Det ser ju skitgott ut. Det måste jag testa! Bra tips!