Utvärdering av vecka 39 (v.19)

Haha, ja herregud! Det här inlägget känns en aning krystat. Klockan är snart tolv på natten, om fyra timmar kommer en buss för att hämta mig och här sitter jag min vana trogen och försöker skriva en kort liten utvärdering av vecka som gått.

Jag kan sammanfatta vecka 39 såhär: God mat, gott sällskap, mycket glass, lite träning.

Vill ni ha siffror så ska ni få det. 4 timmars träning utspridd på tre dagar och allt i promenadform. That’s it. Hur många glassar? Hrm, bra fråga. Men jag har ingen ångest. Ingen som helst. Jag har njutit av den här helt tygelfria veckan. Den har fått vara som den har blivit utan någon ångest och utan någon återhållsamhet. Inte vet jag om det var bra eller dåligt. Men jag tänker inte gräva djupare i det än så. (På skämt har jag kallat bloggen för Äta Käka Mumsa den här veckan, haha)

Jag kommer förmodligen inte vara så kaxig när jag ställer mig på vågen på tisdag. Men på tisdag får ni vikt, mått och bilder. Precis som vanligt. Har jag gått upp 5 kilo, så har jag väl det. Det kommer inte se bra ut i min statistik. Men vem bryr sig om det om 5 år? Om 5 år kanske jag ser tillbaka på mitt extrabaggage jag drog på mig under min Italienresa, som lärorika och nästan härliga kilon, som jag fick svettas lite extra för att få bort. Jag tänker vara nöjd och glad och köra på med min vardag igen direkt när planet landar. Jag kommer inte tillåta mig att känna någon ånger alls. Jag har njutit den här veckan. Härligt.

Men i Sverige kan jag njuta lite mer balanserat. Det är också härligt. Njutning är inte bara mat. Njutning är vänskap, gemenskap, kärlek, magiska ögonblick, endorfinfylld kropp, runners high, ridtur i perfekt harmoni med hästen och sol på bar hud en varm sommardag. Bland annat. Jag ska njuta lika mycket hemma, men på andra sätt helt enkelt.


Någon som vågar gissa vad jag kommer väga på tisdag?
(Obs, tror eventuellt mensen kan komma på besök lagom till vägning också = extra spännanade)

Etiketter: ,

5 svar to “Utvärdering av vecka 39 (v.19)”

 1. emliscious Says:

  LÄTT FÅNGET- LÄTT FÖRGÅNGET!
  Hänger du med!?
  det du kanske dragit på dig under denna vecka kommer du minst lika snabbt bli av med igen =)

 2. emmaluu Says:

  Vilket sunt och härligt inlägg må jag säga! 🙂

 3. hannaftw Says:

  Mycket bra inställning! Det är din positiva attityd som kommer göra att du lyckas med din mål tror jag!

  http://hannzor.wordpress.com

 4. Viktory Says:

  Hej! Tänkte bara tipsa om träningens dag nu på lördag om du inte redan sett det. Massa kul träning i Rålis bla. Du kanske kan tipsa om den på bloggen så fler i Sthlmsområdet har chans att pröva på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: