Utvärdering av vecka 38 (v.18)

Den här veckan har varit upp och ner, fram och tillbaka, både fysiskt och psykiskt. jag har åkt som en skottspole mellan stall och hem och landet. Föl har fötts, häst har flyttat från Stockholm, jag har haft alla in/utsläpp och fodringar i stallet i helgen. Jag har brottats med mina tvivel, jag har upplevt runners high på löpband och sprungit snabba intervall utför. Jag har försökt fokusera på maten, men det har varit svårt. jag har tränat dubbelpass och njutit av kravlösa lyxpass.

Vilken vecka!

Vad lär jag mig av den här veckan? Att det är okej att jag inte hela tiden presterar stor aminus på vågen. Det är okej att ”stå still” ibland, dte här är en långsiktig förändring. Om fem år, vad kommer det då att spela för roll att jag hade några veckors stillastående, eller några veckors svackor? Det är inte det jag kommer minnas från den här tiden. Jag tror att jag komme rminnas min envishet, in kämparglöd och mitt driv som aldrig gav upp och som sakta men säkert gav mig en lättare och me rhälsosam kropp. Om fem år alltså, inte om en månad. Långsiktigt.

Jag tar även med mig att jag är så glad och stolt över att ha så många fina, varma, raka och kloka läsare. Ni lyfter mig när jag är trött och finns här både att jubla med mig, peppa mig och vandra bredvid mig på den här resan. Jag hoppas verkligen ni förstår hur stor del av den här processen ni har. Ni är med mig hela tiden. Bara vetskapen om er gör mig en aning starkare. Tack för allt!

Träningen går som tåget och på veckans fem träningsdagar fick jag till 8 timmars träning lite drygt. Bra! Kändes som om fler pass var effektiva och kvalitativa och fredagen slår rekord som ”jag är en maskin”-känslodag. Även en del utfyllnadspass var med på schemat, jag tror på en blandning utav både kvalitativa och kvantitativa pass. Så det känns som en jättebra träningsvecka. Hurra!

Vikten då?
Jo, vi får väl se imorgon, men jag vågar inte hoppas, en håller tummarna för att det inte ska vara ett plus iaf. Haha. För morgondagen blir det nog enbart vägning och inte foto, eftersom jag ska upp så pass tidigt för att hinna med löpcirkeln före skolan och före flyget ner till Italien. Phu. Kommande vecka ska bli en intressant utmaning. Italien ska få se på en svensk löpare som inte är utav denna världen!

Måndag: Löpcirkel Backintervaller 55 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Löpcirkel, backintervaller, 60 min, Bodypump, 60 min, Stretch, 20 min, Cykel t/r gymmet, 10 min

Torsdag: Wave, 20 min, Crosstrainer, 30 min, Motionscykel, 20 min

Fredag: Crosstrainer, 60 min, Shape 60 min, Löpning 15 min

Lördag: VILA

Söndag: Promenad, 30 min, Squash, 50 min

Etiketter: ,

Ett svar to “Utvärdering av vecka 38 (v.18)”

  1. Träningsglädje Says:

    ha det så förbenat bra i italien ella. och kom ihåg: sara vill ha BILDER!!! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: