En annorlunda dag.


Jag och Saga bekantar oss. Hon verkar tycka att vi människor är ganska spännande varelser. Gissa om jag har mängder med bilder från dagen, ska inte trötta ut er, men kunde inte låta bli att slänga upp två till.

Det var inte direkt planerat att åka ut till landet idag och beundra ett nytt litet liv. Men så blev det och det var helt underbart att sitta ute i solen och bekanta sig med ett alldeles nyfött föl som mycket nyfiket undersökte hela mig under tiden hennes mamma passade på att äta. För dte blev inte så mycket ätande och återhämtning för stoet, fölet har spenderat sin första dag i livet med att fara runt och bralla och busa. Stackars nyförslösta mamman fick helt enkelt hänga med.

Givetvis dog min mobil någon gång vid lunch, precis när jag skickat iväg en liten bild på vår fantastiska måltid vi intog, jag får se om jag får skrället att fungera igen, jag kan ju skvallra att lunchen bestod av en mycket god och välkomponerad hemmagjord ”hälsotallrik”.

Sen dog mina batterier. Jag har känt mig rätt trött sista veckan/orna, sådär oförklarligt trött. Sådär ”somna mitt på dagen” trött. Och idag, bestämt påhejad av mamma och sambon gick jag och lade mig för en timmes powernap i soffan. Sov nog närmare två timmar och det var ljuvligt. Men det stal två timmar utav min eftermiddag, två timmar där jag hade hoppats få in en liten löptur i en solig skog, på hästupptrampade stigar. På något vis kanske kroppen behövde sömnen mer. Jag borde bli bättre på att våga ta en timmes powernap ibland när jag är sjukt trött, det ger oerhört mycket energi till resten av dagen och den där tiden när man inte tillåter sig att sova, men ändå sitter i soffan, halvt apatisk, blir ju ändå inte särskilt effektiv.

Efter mer fix med hästarna, en fika på altanen i solljuset, en titt i hingsthagen, en middag nere i sommarstaden som precis lite smått börjar vakna till liv, så befinner vi oss hemma i Stockholm igen. På gården väntas ännu ett föl och det är något speciellt med föltider, livet blir så vackert.

Maten har gått helt okej idag. Frukost – check, mellanmål – check, lunchen – kanonbra, middagen – sådär.
Imorgon blir det löpcirkel igen, men jag känner mig inte alls lika rädd, jag var ju så bra sist. (Mental träning..)


En puss eller två fick jag också.

Etiketter: , ,

3 svar to “En annorlunda dag.”

  1. L. Says:

    hur sött var inte det fölet då? helt ljuvliga bilder! 🙂

  2. Träningsglädje Says:

    åh. supersöta!! (haha, ja NI) har du fått svar än?

  3. Katarina Says:

    Men en så helt ljuvlig bild av er två längst ner! Jag blir alldeles varm i hjärtat. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: