Vägning vecka 38 (v.18)

Vikt: 105,3 kg (-0 kg) (sammanlagt – 27,7 kg)


BMI:
32,5

Mage vid naveln: 93 cm ( +3 cm)
Midjemått: 85 cm ( -0 cm)
Höft: 102 cm ( -0 cm)
Höger lår: 61  cm ( -0 cm)
Höger arm: 34 cm ( -0 cm)
Under byst: 89 cm (  -0 cm)

Jag antar att jag får vara nöjd med ett noll-resultat med tanke på hur förra veckan såg ut, mat, godis och ingen träning. Känns okej, även om det smakar lite bittert att stå och stampa. Är inte det minsta förvånad över mina 3 extra centimeter över magen, har tyckt att magen känts väldigt svullen senaste dagarna. Nu bitr jag ihop till nästa vecka, håller igång min veckoutmaning och kör på. Inget gnäll, bara fokus på målet.

Etiketter: , , , ,

4 svar to “Vägning vecka 38 (v.18)”

 1. Fummelfot Says:

  Det där med att äta sig lagom mätt tycker jag är svårast i världen, så jag joinar helt enkelt din veckoutmaning. 🙂 Let’s go, vi har en hel kul vecka full med massa skoj att göra! 😉

 2. Cathrin Says:

  Om du lyckas med din utmaningen så har du ett par minus i protokollet nästa vecka. Det är jag säker på. Bara att bita ihop och glömma det tråkiga resultatet och kämpa vidare.

  Jag är grymt imponerad av dig och du inspirerar mig verkligen att ta tag i min vikt igen. Gick ganska lätt ner från +92 (slutade väga mig när den stod på det) till 69 för 3-4 år sedan. Anledningen till att det gick så lätt var att jag bröt upp från ett förhållande och min livsstil ändrades då totalt. Sen träffade jag en ny kille och fick nya sambokilon (76-77 som mest). Är nu på väg ner till 63 som är mitt mål. Just nu står vågen på 73 och jag hoppas komma under 70 till sommaren. Så tack för en jättebra blogg och din kämparglöd som sporrar mig!

 3. Pia Says:

  Jag skulle ge mycket för att ha din mage! Ser platt oh fin ut!!!

 4. Thea Says:

  Jag tycker du är superduktig som fortsätter kämpa vidare. Ibland är det tråkigt att bara stå still på vågen men snart kommer du igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: