Utvärdering av vecka 37 (v.17)

Jag kan inte påminna mig om när jag senast hade en träningsvecka med enbart två träningsdagar. Det har säkert varit jättebra för batteriladdningen, även om jag längtar efter mina endorfiner. Give me!

Det har varit en vecka fylld med tentaångest och trötthet, men även många viktiga tankar och i slutet, en fantastisk helg med nära vänner. Den här veckan känns som en sån där vecka som bara har passerat och som jag inte direkt kommer minnas om ett år. Det är väl helt okej det också.

Maten då? Den har varit av skiftande kvalitet och mängd. Det mesta jag äter är bra mat, det är som vanligt mängden jag måste jobba med. Att bara bli nöjd, inte mätt, framförallt inte proppmätt. Det är svårt! Mitt huvud försöker få mg att tänka tankar såsom att känna oro om jag kommer bli mätt, hur jag ska göra för att få den största köttbiten etc. Jag känner igen de tankarna sedan förr och de är såå ute och cyklar. Mer jobb på mentala biten och med maten, träningen fungerar av sig själv, typ.

Jag är dock oerhört glad och tacksam över att jag har fått diagnos och medicin för min hypotyreos, det verkar nästan för bra för att vara sant att förstå skälen till flera av de symptom jag har haft under en ganska lång tid.

Måndag: VILA

Tisdag: PT-pass Styrketräning 60 min

Onsdag: Löpning 31 min, 5 km

Torsdag: VILA

Fredag: VILA

Lördag: VILA

Söndag: VILA

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: