Vad är tiden?

Jag tog mig själv en underbar sovmorgon idag. Jag resonerade som så att jag hade gott om tid till dagens enda inplanerade aktivitet. Poledance med ett gäng härliga träningsbloggare. För visst skulle vi ses klockan två?

Jag vaknar, fixar lite och lyxar med morgonrock. Slapp söndagsförmiddag liksom. Sen kollar jag datorn och inser helt plötsligt att jag har fantiserat ihop tidpunkten. Det var klockan 12 vi skulle ses. Skit också, det finns inte en chans att jag hinner dit.

Så, nu får jag planera om min söndag. Rättare sagt får jag en helt fri söndag vilket är skönt, men även om jag tror att poledance skulle ha varit svårt (läs: störst omöjligt) för mig, det där med att åla på en hal stång, lär nog vara rätt krångligt om man väger över 100 kg. Men jag hade velat testa!

Som tröst bjuder jag på en bild från i fredags med Leon, mig och Fredrik. Den fina bilden har Linn tagit.

Jag älskar mitt uttryck, visst ser jag glad ut?

6 svar to “Vad är tiden?”

 1. hannaftw Says:

  Poledancing verkar sjukt svårt! Jag hade aldrig klarat det. Men det är väl förmodligen en bra träningsform det också, så länge man är uppe och rör på fläsket!

  http://hannzor.wordpress.com

 2. Pernilla Says:

  Tycker du är tuff som kastar dig iväg på allt möjligt och omöjligt! Önskar att jag vore lite mer som du.. Leendet på bilden är oslagbart! =)
  Ha en skön söndag i vårsolen!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Egentligen är jag lite harig, men tvingar mig. Det fungerar faktiskt, då blir man modigare 🙂
   Tack detsamma!

 3. Sara Says:

  Nu är ju 20 dagarsutmaningen slut och jag ville bara berätta att tack vare denna utmaningen så sprang jag, min syster och hennes kille idag en mil för första gången någonsin. Ingen av oss har sprungit så långt innan men eftersom vi alla gjorde utmaningen så tänkte vi att då får vi ju springa milen. Det bästa är definitivt känslan efteråt när vi insåg att vi klarat det. Nu har jag dessutom fått ett nytt mål med träningen, att förbättra den tiden 🙂 Så fortsätt hitta på roliga utmaningar, ser fram emot nästa 🙂

 4. soffan Says:

  Jag UNDRADE just vart du var!!

 5. JoHo Says:

  Åh, fotot är verklige sprudlande! Och det lät… trots poledancemissen… alldeles superb! En oplanerad söndag är inte fy skam! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: