En snabbis på gymmet.

(Haha, först i efterhand hör jag hur snuskigt rubriken klingar!)

Vi drog in till Sats Odenplan, det enda sats i Stockholm som har öppet lite längre en lördag (är det bara jag som tycker att det är dåligt?). Jag kände mig seg och ganska slut i huvudet, så jag hade ingen riktig inspiration och visste inte vad jag skull köra. När vi kom in på gymmet var det fullt med folk och sjukt varmt. Ställde mig ändå på ett löpband och promenerade igång i 5 minuter innan jag bestämde mig för att vara tidseffektiv och springa lite.

Första 10 minutrarna var det segt. Jobbigt när pulsen gick upp, jobbigt för att deet var så varmt att svettn verkligen rann överallt på mig, jobbigt rent mentalt. Men benen var pigga! benen ville mer, öka tempot och trycka lite. Så jag tryckte upp i tempo lite, de sista två minutrarna sprang jag i 12 km/h tempo. Mycket bratempo  för att vara jag! Ändå var benen pigga och glada, det var bara pulsen som var hög. Mina ben orkar att springa!

Mina ben är glada, starka och perfekta.
Tid: 20 min
Sträcka: 3,3
Tempo: 6:04 min/km
Hastighet: 9.9 km/h
Maxpuls: 194, 96%
Snittpuls: 175, 86%
Kaloriförbrukning: 314

Sen var tiden slut, jag hann med 10 minuters cykling, men sen var det dags för dusch och restaurangbesök.

Även om passet var kort och ganska oinspirerat till en början, så väckte det träningslust. Framförallt löplust! Hade dte inte varit så sjukt varmt där inne, så hade jag nog hållit ut ytterligare 10 minuter

.

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: