Påsk på många vis.

Jag frågade hur ni firade påsk och det verkar som om många inte firar påsken något särskilt. Det gör faktiskt inte jag heller. Inget pynt och sådär, men däremot så innebär nästan alla lediga storhelger att vi åker upp till landet, umgås med våra familjer, äter god mat och njuter av den friska luften.

Påsken har inte varit något undantag. I torsdags var det påskmiddag hos sambons familj, igår var det ”fest” hos oss, idag var det ridtur ute i solen och imorgon blir det påskmiddag hos min mamma. Jag älskar att umgås med mina nära och kära, och jag älskar att vara ute på landet, kunna burra in näsan i en hästman och elda i kaminen. Luften här är så frisk och härlig. Att det är minusgrader på nätterna och väldigt mycket snö fortfarande, är kanske inte helt optimalt. Förra påsken så tog vi årets första premiärdopp, i år har isen inte ens lossat.

Jag vet att jag kommer återvända till Stockholm, fylld med ny energi, redo för att bita tag i nya utmaningar, ja, inte helt otajmat sätter 20-dagars utmaningen igång då. April kommer bli en fantastisk månad!

Ett svar to “Påsk på många vis.”

  1. Andrea Says:

    Tack detsamma!
    Jag har också varit på landet under påsk, det är så skönt att få den där motsatsen ibland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: