Från zucchinipasta till morotspasta.

När jag testade ”zucchinipasta” förra veckan, tipsade Running Girl om att man kunde göra likadant med morötter. Så jag passade på att testa. Skillnaden mellan zucchinin och morötterna, är att morötterna är en aning hårdare i konsistensen och smakar mer, men det gjorde ingenting. Det var också supergott, dock lite mindre pstalikt.

Men jag kan verkligen rekommendera det till alla som av olika skäl inte vill/kan äta pasta. Perfekt glutenfritt alternativ ju.

Etiketter: , , , ,

2 svar to “Från zucchinipasta till morotspasta.”

  1. Running girl Says:

    Ja, man måste liksom koka morotspastan för att den ska bli som pasta. Annars blir den lite stel. Jag kör ångkokning och det tar bara några minuter att få rätt konsistens. Sen behålls vitaminerna bättre när man ångar istället för kokar.

  2. Molly Says:

    Rättika är också gott att göra pasta på 🙂 Eller så tar man och blandar rättika, morot och zucchini, så att det blir ännu mer färgglatt 🙂

    Trevlig blogg förresten. Tack för titten. Ha en bra fortsättning på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: