Kinesis blev trappmaskin, SatsFlow blev motionscykel.

Ja ni hör ju. Vilken flopp!

Men jag får se det såhär; idag har det blivit två timmars träning som inte har slitit särskilt mycket på min kropp, vilket gör att jag kommer känna mig pigg och fräsch inför mitt pass imorgon.

Roligt var det dock att träna på SATS Täby, jag har ju, även om den varit ganska inaktiv senaste månaderna, fortfarande en utmaning som går ut på att träna på alla Satscenter i Stockholmsområdet samt testa alla gruppträningspass som Sats har. Nu kan jag alltså bocka av Sats Täby, som förövrigt var en väldigt trevlig och rätt stor anläggning.

Summan av kardemumman så blev det 50 minuters cykling och 15 minuters stretch. Herregud, varför är jag så dålig på att stretcha? Mina ben skulle må så mycket bättre om deras muskler inte var korta, stela, tjocka och ömma. Att stretcha 10 minuter efter varje pass vore ju inte ens jobbigt, bara skönt. Måste börja prioritera det lite högre. Kan bli en schysst utmanng.

Hur ofta stretchar ni?

How to Properly StretchHow to Properly Stretch

Etiketter: , ,

8 svar to “Kinesis blev trappmaskin, SatsFlow blev motionscykel.”

 1. Pernilla Says:

  Jag är riktigt dålig på att stretcha, jag verkar inte lära mig heller.. Undrar om det finns hopp?!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Mankanske ska sätta små mål, typ, stretch 2 ggr i veckan, eller en musklegrupp per träningspass?

 2. sanna Says:

  Stretchar 10-15 min varje dag 🙂

 3. Running girl Says:

  Jag försöker stretcha 10 min efter varje träningspass. Allt som oftast lyckas jag med det. Nån enstaka gång glömmer jag och då känner jag mig rätt stel och eländig efteråt.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Stel och eländig är liksom känslan i min underkropp konstant. Stackars min kropp!

 4. Johanna Says:

  Gud, med tanke på att jag dansar, så alldeles för lite… >.<
  Jag försöker att göra något varje dag, men har haft problem med ljumskarna så jag borde vara bra mycket bättre på det… Kanske 3-4 ggr i veckan, ordentligt? Ja, varför gör man det inte?! Det är ju verkligen något som betalar sig fort dessutom.

 5. soffan Says:

  Jag är själv dålig på att stretcha på egen hand, och misstänker att det är många andra som också stretchar alldeles för lite. Därför fick jag i höstas min briljanta idé om halvtimmes stretchklasser på gymmet, som jag faktiskt lyckades tjata in på schemat på Fitness24seven i Malmö där jag instruerar. Därför kan jag nu skryta med två BODYBALANCE-klasser (det räknas väl?) och en halvtimmes stretchklass i veckan, plus att jag brukar ta 10 minuter och stretcha själv efter min BODYCOMBAT på torsdagar 🙂 . Känner dock ändå att jag borde stretcha ännu mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: