Jag är helt okej.

Gårdagens uteblivna träningspass var säkert bra på något vis, men inte sjutton var det bra för min prestationsångest, som helt klart gjorde sig påmind. Jag förstår inte vad den har här att göra överhuvudtaget? Den är såå fel ute hela tiden.

Vad är det den inte fattar? Att en oplanerad vilodag inte betyder något annat än en oplanerad vilodag, alltså inte universums undergång. Jag får känna mig som en bra människa, även om jag avviker från träningsplanen, herregud, jag måste väl ibland få ha andra saker som är högre prioriterade än min träning? Man kan tycka det i alla fall, men varje gång det händer kommer den där otäcka känslan av misslyckande. Att jag ger upp. Så får jag slåss med mig själv och försöka förklara att, nej, jag ger inte upp. Jag bara hoppar över tränngen en dag. Det är inte att ge upp. Jag är okej, även om jag inte alltid hinner med det jag vill hinna med eller inte orkar det jag har planerat att orka.

Jag är fortfarande okej.
Jag är inte min prestation.
Är min prestation dålig,innebär det inte att jag är dålig.
Jag är helt okej, oberoende utav min prestation.

Sådär, skönt att få det ur sig. Nu är det dags att starta upp torsdagen.

Etiketter: ,

4 svar to “Jag är helt okej.”

 1. Fummelfot Says:

  Det är läskigt så svårt det är att hålla isär prestation och självkänslan ibland. Du är bra, och det är precis som du skriver – det är inte vad du gör som gör dig bra, du ÄR redan bra! Kick ass girl!

 2. Märta Says:

  Du har helt rätt. Det är så svårt att komma ifrån det där svart eller vitt, allt eller inget och att man inte ÄR vad man GÖR. Det är just sånt jag håller på att försöka programmera om min hjärna från, men det krävs så lite för att den omedelbara reaktionen ska bli att man är dålig och värdelös.

 3. Jenny Says:

  Hej!!

  Hitatde hit & tycker din blogg verkar jätte bra!!=) Såg att du hade mars-utmaning…min fråga är kommer du ha någon april-utmaning oxå? Känns lite sent att hoppas på en utmaning dag 11 liksom..
  MVH Jenny

 4. kroppstransformation Says:

  Egentligen är det underbart att detta kommer upp, så att du kan bearbeta det.
  Det är inte kul, nää, men nödvändigt för att kunna vara den du vill vara 🙂 och redan är.
  Jag försökte lägga till en bild som passar in på dagens tema alldeles på pricken, men det gick liksom inte.. eller jag vet inte hur man gör..
  kram och massor av kärlek från mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: