Hjälp mig bygga dagens löppass.

Okej, såhär är tanken.

Jag ska till stallet och rida, sen ska jag ut och springa.
Men jag tänkte inte bara springa, jag tänkte leka med lite olika övningar.
Ni vet, roliga, härliga, ovningar såsom burpees. Riktiga glädjepiller.

Men jag vet inte hur jag ska lägga upp det, det är här ni kommer in i bilden.
Ge mig förslag/order.

Jag skulle vilja hålla på i ungefär en timme, distans och löptempo, relativt oviktigt, jag vill att det ska hända grejer på vägen. Jag har kört upplägget ”Springa 10 min, göra 10 burpees” osv (döjobbigt). Men ni kanske har en roligare idé?
Ni kanske dessutom har något mer ni tycker att jag ska göra under den här löpturen?
Typ, leta reda på en trappa och springa uppför eller nåt sånt? Köra en minut höga knän?
Kan ni inte ge mig några tydliga order, så ska jag lova att försöka lyda?

Om ni inte ser det här innan jag ska ut och springa, så får ni gärna skriva ändå, så blir det lite inspiration till nästa löppass.

Etiketter: , , ,

5 svar to “Hjälp mig bygga dagens löppass.”

 1. agnes Says:

  Hej ville bara säga att jag kan inte sluta läsa din blogg! Blir så glad varje gång jag klickar in här och ser hur duktig du är. För även om inte jag håller på med viktminskning så inspirerar du verkligen mig till att ta tag i saker 🙂

 2. Märta Says:

  Jag är helt ny här, tycker att din blogg verkar väldigt trevlig och inspirerande! Beroende på hur din löprunda ser ut så fick jag en rolig idé som nog kan göra löprundan en aning oförutsägbar. Bestäm innan att t.ex varje gång du springer förbi ett rött hus ska du göra tio burpees, varje gång du springer förbi en parkbänk ska du göra x antal step ups, varje hage ska du spurta förbi osv. Som sagt, det beror på hur rundan ser ut och vad du kan tänkas passera. Lycka till på rundan!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Åh, superbra idé! Jag ska vidareutveckla den lite inför nästa löppass och utföra lite roliga övningar. Kanske vore det skönare om dte var barmark ute om man ska upp och ner på marken, men äh, skitsamma! 🙂
   Välkommen hit!

 3. Emma Says:

  Hejsan
  Jag hittade din sida av en slump i måndags. Jag bara måste säga att jag är super imponerad av dig. Själv skulle jag vilja gå ner 15 kilo o jag vet av erfarenhet att jag går ner ganska fort om jag bara tränar. Men ändå gör jag inte det, måste verkligen komma igång med det nu. Jag har en gammal pulsmätare liggande någonstans….

  Jag har sprungit Lidingöloppet en gång 1 mil super jobbiggt med väldigt roligt, jag vet inte om du har funderat på det men det kan vara ett bra mål. Mitt mål är att jag skall delta i september, så nu skall jag börja träna med dig som insperation:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: