Högst upp på min önskelista just nu:

Morgonlöpning här?

En träningsresa. Åh, jag läser på olika bloggar om löpturer på sandstränder, långa löppass, massvis av träning, inspirerande möten och träningsglädje. Jag läser på andra bloggar om inplanerade resor och funderingar kring att resa.

Jag vill också!
Jag vill planera packning för en vecka med fullt av olika utmaningar med nya bekantskaper. Jag vill testa mina egna gränse,r lära mig nytt, få inspiration och motivation, få värme och solbränna och samtidigt bli peppad av en hel grupp likasinnade träningsglada. Jag vill testa träning jag i vanliga fall inte testar, våga göra sådan jag annars inte vågar och bara ha dte helt underbart.

Ni som har lite koll, när jag får tid och råd och bestämem rmig för att åka, vilken arrangör är bäst? Vilket land? När ska man åka? Är det något man inte får missa?

Nåja, tills vidare får jag nöja mig med Sats och ett Stockholm som sakta men säkert börjar tina upp och bjuda på sol! Härligt det med. Och kvällen till ära bjuder ju både på vila och biodejt med några härliga bloggtjejer. (Egentligen har jag bara träffat en av dem, men de andra är säkert härliga de med..)

Etiketter: , ,

10 svar to “Högst upp på min önskelista just nu:”

 1. Beckis Says:

  Det står högst upp på min önskelista också! Skulle helst vilja åka typ igår… hehe! Men tänkte försöka få råd med det inom en femårsplan i alla fall. Jag är bara så jävla dålig på att spara!

 2. therese Says:

  Åhhhh finns det träningsresor?!?! gud jag vill 😀

 3. Millis Says:

  Du läser mina tankar Ella, jag är också sjukt sugen på en sådan resa. Har aldrig varit på någon tidigare och årets resa är redan planerad och betald och det blir ”bara” en vanlig solresa (givetvis kommer jag att träna där, men det blir ju på egen hand). Men jag har redan bestämt att nästa år ska jag åka på en träningsresa och så ska jag till New York. Har heller ingen riktig koll på vem man ska åka med när man drar på en träningsresa, men man ser ju i alla fall en hel del annonser från Springtime Travel och de känns ju seriösa tycker jag.

 4. Karin Says:

  Vad kul det var att ses idag! Vi får ta ett spinningpass ihop snart! Jag har en utmaning till dig – kolla in tävlingen på min blogg! 🙂

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Ja, ta med mig på ett riktigt bra pass och guida mig in i spinningglädjen, tack! 😀
   Tack själv för idag, din utmaning ska jag sätta tänderna i, jag lovar!

 5. Filmi Says:

  En resa hade inte suttit helt fel. 🙂 Trevlig blogg du har, hit kommer jag komma tillbaka.

 6. Christine Says:

  Hej! Har kikat in på din blogg ett par gånger o tycker den är jättertrevlig o att du är så duktik, ren inspiration! Du kommer definitivt höra till min dagliga bloggsväng från och med nu!

  Kör hårt tjejen!

 7. Träningsglädje Says:

  jag funderar på djerba men egentligen skulle jag kunna ta vilken solresa som helst och sätta ihop min egen träning… (ett plus är ju att det finns ett schysst gym på hotellet men annars kan man köra rätt bra egen crossfit på stranden)

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Det är sant, egentligen skulle man dra ihop ett par träningssugna och ta en billig sista minuten till var som helst med lite sol och helt enkelt låta varje person hålla ett eget pass under veckan. Plus dte så kan man ju bada, sola, springa och bara ha det allmänt sjukt trevligt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: