Veckan börjar starkt på gymmet.

Det är så kul när klockan ringer före sju och jag förbannar mig själv över att ha bokat in PT-tiden så tidigt. Vad är det för fel på att få ligga kvar i sängen och bara vara?

Sen tar det en halvtimme innan kroppen börjar inse att den är vaken, att det är helt okej att gå upp för träningens skull. Det är ju så skönt at ha det avklarat sedan och känna sig pigg inför de stundande prövningarna som dagen kan bjuda på. Glädjande nog hade mitt pulsband kommit till rätta på gymmet, hurra! Och jag fick använda min älskade pulsklocka, vad vore träning utan den?

Det var alltså PT-träning på schemat och jag värmde upp i 5 minuter i roddmaskinen, som vanligt.
Kroppen kändes lite seg, men ändå helt okej.

Vi tog ett pass styrka med fokus på armar, axlar och bröst. Mina axlar som är min svaga punkt fick jobba i alla möjliga övningar och åt alla möjliga håll. Vi använde kabelmaskin, kettlebells, balansboll och vanliga hantlar. Ibland, när han tyckte att jag svettades för lite, la han in upphopp med hantlar eller utfallsgång plus axellyft. Sjukt jobbigt.

Tid: 55 min
Maxpuls: 179, 88%
Snittpuls: 136, 67%
Kaloriförbrukning: 506

När jag för ens gångs skull inte hade bråttom iväg, avslutade jag med 30 minuter på crosstrainern. Men jävlar vad jobbigt det var idag. Tur att Mirakeldoktorerna unde underhålla mig på femman, samtidigt…

Tid: 30 min
Maxpuls: 166, 82%
Snittpuls: 158, 78%
Kaloriförbrukning: 358

Ett riktigt bra, kvalitativt pass fick den här veckan börja med. Åh, det känns underbart att det är måndag!

Etiketter: , , , ,

4 svar to “Veckan börjar starkt på gymmet.”

 1. gorgina Says:

  Vad duktig du är man blir så imponera av dig.
  Nyfiken fråga vad betalar du för din personliga tränare?

 2. Beckis Says:

  JAg funderar starkt på att utmana mig själv med morgonträning imorgon. Fast jag kör hemma med min crosstrainer i så fall. Hinner träna en hel timme om jag startar kl. 6. Bra jobbat av dig idag!

 3. Lotta Says:

  Oh, axelträning som är så jobbigt MEN faktiskt en av min afavoritmuskelgrupper! 🙂 Märker av resultaten snabbt där. Lyck atill och bra jobbat!

 4. ÄtaTränaKämpa Says:

  Gorgina> Tack, vad gullig du är! Min PT betalar jag via sats och de har olika pris beroend epå hur många timmar man köper på en och samma gång. Jag har köpt 30 st på en gång och får då 33 st för ca 410 kr/gång. Det är inte billigt direkt..

  Beckis> Morgonträning är grymt då man känner att man har hunnit med så mycket redan innan dagen startar på riktigt. Berätta gärna om hur dte går!

  Lotta> Jag hoppas på snabbt resultat, det behövs lite styrkeutveckling i mina svaga axlar. kan bara tänka mig hur snygga de komemr vara till sommaren. 😀 tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: