PT-pass med sömnbrist = inte snällt mot kroppen.

Egentligen förstod jag det redan igår. Att träna ett pass idag på morgonen, skulle förmodligen inte göra så mycket nytta, utan bara slita onödigt på kroppen.
Imorse när jag valnade och begav mig till gymmet, för det planerade passet me dmin PT fick jag det på sätt och vis bekräftat. Min kropp vra inte alls sugen på styrketräning. Min kropp ville helst gå hem och sova igen. Inte för att den var ”lat”, utan för att den var trött, sliten och less. Inga bra förutsättningar för ett PT-pass. Och passte blev också ganska mjäkigt. När jag minns tillbaka kan jag inte ens komma ihåg att jag tog ut mig max i en enda övning, vilket är mycket ovanligt.

Tittar  man på pulsen under passet så syns dte tydligt där också. Jag jobbade helt enkelt inte ordentligt. Det är sån där träning man inte minns, träning man inte vill minnas och som bara får passera. Men ikväll blir det tidigt i säng och imorgon får det bli en hel vilodag, inga spontana pass, lite promenader med hunden, men imorgon ska min kropp helt och hållet få andas ut.

Jag värmde upp 5 minuter på roddmaskinen före passet. Sen körde vi 55 minuters styrketräning, idag var ryggen, armar och mage på schemat.

Tid: 60 min
Maxpuls: 152, 75%
Snittpuls: 115, 57%
Kaloriförbrukning: 365

Etiketter: , ,

3 svar to “PT-pass med sömnbrist = inte snällt mot kroppen.”

  1. Miranda Says:

    Ibland glömmer man bort hur mycket vilan är del i träningen. Men å andra sidan så kommer det kännas dubbelt så bra nästa pass när du är full av energi 🙂

  2. Running girl Says:

    Du har en Award att hämta hos mig.

    http://runninggirlchallange.blogspot.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: