Award.

Jag har fått en Award från fantastiska Sara på Träningsglädje, Dessi och Running Girl! Tack!
Den som får awarden ska:

1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Jag tänkte gräva djupt i arkivet för att hitta alla möjliga märkliga fakta om mig själv. Hoppas något kan vara utav intresse.

 • Jag har för några år sedan bott i ett knappt halvår på ön Fiji, tillsammans med en fijiansk familj, i en liten hydda utav plåt, utan varken toalett, dusch, kök eller ens rinnanade vatten. Vi sov 9 stycken i hyddan som hade två små rum. Vi kissade ute i djungeln och gick till grannens utedass om vi skulle göra något annat. Duschade gjorde vi i ett vattenfall eller med hjälp av samme grannes vattenkran och en hink. Det var en upplevelse för livet.

  (Huset och några ur familjen jag bodde med)
 • Jag har tävlat SM med min förra häst Isak. Det var hans tredje tävling och det hela gick jättebra, jag har aldrig varit så lugn inför en tävling förut.
 • Jag har svårt att avsluta telefonsamtal. Oftast så drar jag ut på det för länge, eller så säger jag hej lite för abrupt i slutet. Det har blivit en sån stor grej att jag ibland kan tycka att det är jobbigt att svara i telefon. Mina kompisar tycker fenomenet är så roligt att de gärna gör det lite extra utdraget på slutet av samtal.
 • Jag har haft lila hår under en kortare period i mitt liv. Stilmässigt så är det inget jag är stolt över idag, men då tror jag att jag tyckte det var rätt coolt..
 • Jag började springa maj 2008 frå att aldrig ha sprungit förut och har sedan dess sprungit som längst 21 kilometer, 118 kilo tung. Jag är inte snabb, men jag springer!
 • Jag har väldigt svårt för personer som inte tänker logiskt, vilket inte alltid är en särskilt trevlig egenskap, för jag blir otålig när jag inte får andra att förstå hur jag menar.
 • När jag flyttade till Stockholm gjorde jag det för att läsa en skrivar-linje, för att utveckla mitt skrivande. Det slutade med en halvfärdig roman som jag någon dag måste skriva klart, hur bra/dålig den än blir.

Jag utmanar 7 bloggar som jag följer och som ge rmig inspiration och tankvärda inlägga:  Livsvinst, Thea, Naughtyn, MarathonMia, Upp och Hoppa, Spark i Baken och Mitt tjocka smala jag

Annonser

Etiketter:

7 svar to “Award.”

 1. jennie Says:

  jag är imponerad över hur bra det går för dig. du är fantastiskt duktig!!!
  keep up the good work!
  /Jennie

 2. Joanna Says:

  Hej!

  Tack för awarden (återkommer senare med ett inlägg i min blogg). Men måste först säga att du verkligen har lyckats och att det är jättekul att läsa om dina bravader!

  Kram
  Joanna

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Åh tack! Vad glad jag blir, du är ju en av de bloggar jag läser regelbundet som verkligen inspirerar och motiverar mig. 🙂

 3. Thea Says:

  Tack så mycket för den awarden. 🙂
  Det låter ju fruktansvärt intressant ett halvår på ön Fiji. Vad gjorde du där om man får fråga?

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Jag blev fast där, skulle man kunna säga. Blev kär i både landet och senare även en kille. Jag var ute och reste och skulle bara stanna på Fiji i 10 dagar, men de tio dagarna blev fler och fler 🙂 Inget planerat direkt.

 4. Thea Says:

  Härligt med lite spontanitet tycker jag… Det måste verkligen ha varit en grym upplevelse.

  Tycker du gör det bra som springer… tycker inte att du ska sluta med det bara för att du är en långsam löpare, så länge det är härligt och ger dig någonting är det bara att jogga på, man blir ju bättre med tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: