Helgens dos träning:

Med en kolikhäst i stallet så blev det en del promenerande för mig, även om min det inte var min häst som var dålig.

Redan på fredagen blev det en promenad på 40 minuter med två hästar i släp. Mitt sto och kolikhästen, som då redan frisknat till, men som fick röra sig för säkerhets skull. På lördagen blev det två 30 minuters promenade roch en 40 minuters riktigt rask promenad.

Idag ville jag träna något mer pulshöjande men jag var ganska oinspirerad och ville gå på något pass och göra som jag blev tillsagd och det enda som passade in i var otestade SatsCorePuls. Jag had einte särskilt höga förväntingar. Rättare sagt så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Jag har använt en sån vippande bräda som man använde runder passet, med min PT. Men vad man egentligen skulel göra under 55 minuter på dne, hade jag ingen naing om.

Jag blev positivt överraskad! Det var som en kombination av att bra step-pass och ett Core-pass. Jag hade föredragit om man inte hade blandat in helkroppsstyrka utan mest fokuserat på bålen, benen och pulshöjande, för ofta blir det så mjäkigt med armhävningar här och där. Balansen fick jobba en hel dle också. Gud vilken skilnad den har blivit bara på de senaste månaderna. Jga kan stå på et ben utan att ramla omkull, bara en sån sak!

Förmodligen kommer SatsCorePuls inte att bli en klass jag går på vraje vecka, men helt klart petar jag in dne när jag har tid och lust. Kul och lite annorlunda.

Tid: 55 min
Maxpuls: 175, 86%
Snittpuls: 136, 67%
Kaloriförburkning: 492

En bra helg med tanke på hur lite tid jag egentligen haft till fysisk aktivitet.

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: