Sushi-lunch!

Efter några timmars plugg på universitet så fick det bli sushilunch för mig och sambon. Jag lyxade till det med en Pepsi Max också, det händer inte ofta. Idag var det ovanligt gott.
10 bitar fick räcka, min sambo fick min räka, som enligt mig är den tråkigaste biten.
Jag älskar avokadon!

Vad har ni för favoritbitar?

Etiketter: ,

5 svar to “Sushi-lunch!”

 1. Anna Says:

  Avokadon! Absolut!

 2. Anonym Says:

  Min absoluta favorit är fet tonfisk, Toro, men det har jag aldrig ätit i Sverige. Den tonfiskenman oftast får i Sverige är verkligen ingen höjdare, för tjocka skivor och färgad (blä). Nä, Toro det smälter i munnen och smakar inte fisk på ett dåligt sätt.

  Annars i Sverige är nog laxen min favorit, den är så fin och len i smaken. Räkan tycker jag om, men den kan bli lite seg. Om man kan få tag på laxrom så är det en annan höjdare.
  Jag har testat makrill som var riktigt god, men den smakar mer fisk än andra fiskar (fast fortfarande god om man är sugen på det).

  Nåt som inte var så gott var sea urchin (sjöborre), det var mest som gult slem och smakade mycket havsvatten och fisk. Fast det kanske var för att den inte var superfärsk.

  Jag skulle vilja åka till japan och äta sashimi (bara den råa fisken) för att testa när det är riktigt bra sushi.

 3. Beckis Says:

  sushi är inte min grej alls. Jag har generellt svårt för havets frukter i alla dess formet. Men jag tycker att sushi är en väldigt vacker maträtt. SÅ jag nöjer mig med att titta helt enkelt =D

 4. Sofia Says:

  Laxen är godast enligt mitt tycke så din låda hade inte sett så dum ut, sedan är även de här urumaki med lite fetaost i också en favvo. Åt faktiskt själv sushi igår med en kompis som testade att äta det för första gången. Jag tror jag fick henne fast i sushiträsket 😀

 5. Evasleva Says:

  jag gillar räkan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: