Världens godaste sallad:


(tråkig bild på en god sallad)

Om man tycker att sallad är tråkigt och inte särskilt festlig mat, så har jag en sallad som kan motsäga det påståendet när som helst.

Idag kokade vi lite quinoa i grönsaksbuljong under tiden vi gjorde iordning resten.

 • Gurka, paprika, sallad, avokado (majs, tomater etc etc)
 • En burk tonfick
 • Ett paket ”surimi sticks”
 • Feta ost

Sen är dte bara att blanda alltihopa, även dne varma quinoan och ha lite keso eller ceasardressing till  som vi hade idag. Fantastiskt gott och näringsrikt!

Etiketter: ,

4 svar to “Världens godaste sallad:”

 1. Jenny Says:

  Vad duktig du är! 😀 Fortsätt kämpa! 🙂 Själv har jag precis gått med i Xtravaganza, läs min blogg om du är nyfiken 🙂

 2. Jenny Says:

  Svar: Tack så mycket! 🙂 Ja det får man. Xtravaganza tror på 4 grundpelare: mental träning, mental näring, god energi och rörelseglädje. Man binder upp sig på ett år när man går med hos dem, just för att man inte ska kunna gå ner i vikt och sen gå upp allt igen. Man får först hjälp med att gå ner (och kan välja helfart eller halvfart då, dvs. hur mycket man vill gå ner per vecka), sedan mynnar detta ut i något som kallas jämvikt, dvs. lära sig att hålla vikten. Man får också en cd-skiva med avslappnande/mentala övningar som man får träna på hemma 🙂 Det är också gruppträffar där man övar på just det mentala, dock har jag inte hunnit gå på någon sådan än 🙂 Är du nyfiken så kan du kolla in Xtravaganzas hemsida, xtravaganza.se. Jag har inte varit medlem så länge än men jag tror verkligen på deras koncept 🙂 Självklart är det bara att ställa fler frågor om du vill! 😀 Lycka till! 🙂

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Intressant, jag är inte intresserad för egen del, mest för att jag inte har så stor koll på hur deras upplägg fungerar, men det låter ju hyffsat sunt, även om jag personligt är lite avigt instäld till måltidsersättningar.

   Ska bli roligt att se din förändnring, har du tagit bilder på hur du ser ut i starten, så du kan se förändringen på bild?
   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: