Ostrukturerat pass på gymmet.

Premiärbesök på Sats Hötorget igår.

Man skulle kunna påstå att jag redan innan passet var förvirrad. Hur ska man annars förklara att jag åkte dit utan att packa ner träningsbyxor? Jag stod inne i omklädningsrummet men min nervösa mamma bredvid. Hon som skulle ha ett möte med en sjukgymnast och jag som skulle träna ett egetkomponerat pass. Syster låg hemma med migrän.

Det fick bli ett akut-inköp utav ett par träningsbyxor på Nike-shoppen på Sats. En glad överraskning var att varken storlek L eller XL fanns i några byxor som jag vlle ha, så jag tänkte att jag kunde ju testa ett par i stl M iaf. Och se på fasen om de inte satt helt perfekt, inte ens en aning för tighta. Medium, det känns helt overkligt att ha fått på sig något i storlek medium. Snygga och sköna är de dessutom och precis vad jag behövde till min träningsgarderob, då flera av mina byxor jag köpte i höstas börjar bli för stora.

Till själva passet då.
Jag kom in i gymmet och hade noll inspiration eller idéer på vad jag skulle köra. Dte stod still i huvudet. Styrka? Kondition? Förbränning?

Dessutom hade jag inte hur mycket tid som helst heller och var tvungen att göra mitt pass ganska intensivt.

5 minuters uppvärmning på roddmaskinen.
Ett varv på easyline-maskinerna, vilket var något helt nytt för mig. Jag var inte helt förtjust, fick inte det motstånd jag ville ha, men förmodligen gjorde jag något fel, eller? Ni som har koll på easyline, hur gör man?

Stod 20 minuter på trappmaskinen med lite högre puls.
Snittpuls 158, maxpuls 176. Helt okej.

Avslutade tillsammans med mamma på cykel i 36 minuter.
Ett ganska tråkigt och oinspirerande pass, men ändå helt okej.
Dock så slog mensvärken från helvetet till efter ungefär halva passet och gjorde mig kallsvettig av smärtan. När det gör ont, så gör det så oerhört ont.

Det var dock skönt att komma tillbaka till Sats och få känna lite på kroppen. Den kändes som om den var med på det hela.

Vad tycker jag om Sats Hötorget då?
Jag hade lite svårt att få ordentlig överblick av gymmet, många konditionsmaskiner, få tv-apparater, en del inredd med rehab-utrustning. Jag trodde nog att gymmet skulle vara en aning större och en aning fräschare, men dte var nog mest för att jag blandat ihop det hela lite. Ett trevligt gym, menjag kan tänka mig att det blir väldigt fullt på kvällstid, vi var där vid tretidne och nr vi gick var det invasion av folk.

Etiketter: , , ,

2 svar to “Ostrukturerat pass på gymmet.”

  1. Träningsglädje Says:

    det bästa med hötorget är nog spinninginstruktörerna. gymmet i sig är varken fräscht eller kul även om de gjort om hörnan där vid kinesismaskinerna så att det är lite mer plats…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: