I väntan på flygbussen.

Ikväll sitter man alltså hemma i sin lägenhet i ett Stockholm med ett okänt antal minusgrader och okänt antal centimetrar snö på marken, jag ser fram emot det faktiskt.

Jag har, efter mitt gnällinlägg senast haft några fantastiska sista dagar, då allt känts superbra. Med mat, med träning, med sol, med allt runtomkring. Även om mormor har förvillat sig några gånger, men det kan man nästan inte göra annat än skratta åt, i slutänden. Jag har tränat som sagt, sprungit i öknen med mycket nyfikna och förundrade blickar från egyptier som undrar vad i helvete jag håller på med (de svär förmodligen inte dock). Ett av löppassen blev jag förföljd av en bil som sakta körde på vägen längs med min löpstig och tutade och stirrade. Kan ha varit alla burpees som väckte uppmärksamhet.

Ni får en genomgående berättelse över veckorna när jag kommer hem, men kan iaf ge er en summering utav JoNU so far. Det ser rätt okej ut, måste bara avverka en mil och 10 minuter i plankan, typ.

Ikväll och imorgon har jag på mig. Dags att sätta fart så fort jag landar.

17/15 träningspass
39,5/50 km
146/150 Burpees
10/20 min sidoplanka
3/3 intervallpass

Men brun har jag blivit, hoppat i havet från piren har jag gjort, skrattat och solat och sprungit, ätit, softat, läst, spelat spel, krupit ihop intill min solvarme sambo, snorklat, lekt, gråtit, blivit förbannad, umgåtts med familjen, dansat, sjungit, pratat.. ja, listan kan göras lång. Nu är jag redo för Sverige!

3 svar to “I väntan på flygbussen.”

 1. Träningsglädje Says:

  välkommen hem! 🙂

 2. MiniZillen Says:

  Wow! Va duktig du är! Själv har jag åkt på en förkylning…feber å hela köret..mindre kul 😦 Hoppas dock på att du kommer på flera utmaningar och då jävlar!!! 😉

 3. Running girl Says:

  Jag erkänner mig besegrad av JoNU. Det har inte blivit nåt mer än att jag klarade av nästan alla träningspass och alla km, men inga burpees eller sidoplankan och inga intervallpass heller.

  Jag är inte så bra på att träna på semestern har jag märkt. Eller det blev ju rätt mycket hiking och klättring, men ingen tränings träning med ombyte och bara för träningens skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: