Utvärdering av vecka 20 och JoNU (so far)

Jag börjar äntligen hinna ikapp lite internet, perfekt en blåsig dag när mamma har fixat ett dygn med uppkoppling (jag är nog beroende..).

Vecka 20 var en helt okej vecka, jag menar, jag är utomlands och firar nyår under samma vecka. Att jag överhuvudtaget fått några pass avklarade är mycket bra. Duktig jag.

Maten gick inte sådär överdrivet bra. Vi äter buffé morgon, middag och kväll. Lunchbuffén grundas ofta på pommesfrittes och pizza, det finns annat också givetvis, men det är basen. Hurra..not.

Jga och syrran kom överens om att första veckan bara äta efterrätt enbart efter middagen. Vi enades också om att bara ta en tallrik på lunch och middag. Inget omtag = inte lika mycket överätande bara för att ”Åh, det där ser gott ut..och det..och det..”. Middag och frukostbuffén är helt enorm. Dte är egentligen lunchbuffén också, men vi har försökt att äta på strandrestaurangen till lunch, man blir lätt ganska trött på att äta på samma ställe varende mål annars. Hata all inclusive 🙂

Efter nyår och med mitt avsötningslöfte så blev dte ett nytt löfte med syrran. INgen efterrätt alls, ostkaka undantaget om dte kommer. (Älska ostkaka!) INga pommes och inget bröd, fortfarande inget omtag. Sedär, då började det arta sig. Nu känns maten kontrollerad och trygg. Haha 🙂

Träningen då?

MÅNDAG: Styrka/konditionspass på rummet, 22 minuter. Varav två minuter i sidoplankan och 16 Burpees.

TISDAG: VILA

ONSDAG: Mountainbike 50 min, 5 km.

TORSDAG: VILA

FREDAG:  VILA

LÖRDAG: INtervallpass – löpning/lite gång. 55 min, ca 5 km

SÖNDAG: BeachVolleyboll 60 min, promenad 37 min, 3,5 km

11/15 träningspass
23/50 km
26/150 Burpees
4/20 min sidoplanka
2/3 intervallpass

14/22 ”Dagens Tacksamhet”
14/22 ”Daglig affirmation”
0/1 timme för mig själv

0/2 nya hälsosamma recept

Det enda jag inte förstår hur jag har tänkt med är recepten, jag är ju bortrest, hur ska jag kunna laga nya recept? Får spara dem tills när jag kommer hem, efter JoNUs avslut. Det som jag måste fokusera mig på nu är kilometrarna, plankan och framförallt alla burpees. PHU!

Etiketter: , , ,

2 svar to “Utvärdering av vecka 20 och JoNU (so far)”

 1. Running girl Says:

  Det ser ju bra ut för dig. Jag har bara klarat av 8 träningspass, men däremot 43 km (varav jag gått allt utom 7 km som jag har klättrat uppför en vulkan och ner till ett vattenfall).
  Dags att ta tag i burpees nu sista veckan. Det kommer bli en hård vecka.

 2. Jessie Says:

  Gaaaah! Hur kan det plötsligt bara vara TRE ynka dagar kvar av den här utmaningen? Jag som har MASSOR av ombytta pass kvar att fixa (det får bli skidor till badhuset och så simma och så skida hem. Det blir väl TRE pass va, eftersom jag byter om inför varje.. 😉

  Annars är plankorna klara och kilometrarna var en kakbit och burpees gör jag på mitt eget vis (graciöst som ett kylskåp) och har bara 30 kvar så det är luuugnt. Affirmerar gör jag lite motvilligt, men tacksamhetsdagboken dyrkar jag! Maten sköts bra som vanligt och godissuget höll inte i sig så länge att det hann störa mig. Alltid nåt! *yey!*

  Får man skylla det där med för få ombytta pass LITE på kylan (vi har haft -15 till -25 i över en vecka nu!) och att jag faktiskt inte har råd att kliva in på något gym? (fast vad ska jag skylla på att jag inte har tagit mig till badhuset då, när jag faktiskt HAR ett halvårskort med tid kvar… ehm)
  Damn. *skrattar lite*

  Tack för utmaningen iaf! Den är rolig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: